אני עדיין לא יודעת לאיזה גן מעין תלך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל יום אני מתקשרת לעיריה לשאול אם היא כבר עברה ועדת שיבוץ ואומרים לי שלא. היום אמרו לי שכשהיא תעבור, הם ישלחו מכתב. אני על קוצים!! ממש אין לי מושג לאן היא הולכת ואיפה אנחנו צריכים לחפש דירה... עוד כמה זמן הם ימרחו אותנו?
9 תגובות
עמוד 1
  • מה ז"א? לא נתת שני גנים שאת מעדיפה?
  • נראה לך שנתנו לי לבחור? חחחח
  • אני יודעת שאצלנו עכשיו יש שיבוצים לגנים המיוחדים. ממש בימים אלו עובדים על זה. אצלכם זו עיר גדולה, באמת צריך לקחת בחשבון את המרחק....

• אני מבינה שיש ביוני את הועדות החריגות ובטח הם רוצים לראות מול העיניים את הרשימה המלאה של הילדים.
  • אבל ממש עובדים על זה במלוא המרץ.
    (הגננת של מעין עוסקת גם בזה, היא ספרה שאתמול היא הלכה, שאלתי לאן אז מעין ענתה לי "קראו לה לשיבוצים"
  • טוב, זה מעודד לקרוא. כבר התחלתי לחשוב שהם לוקחים את הזמן, כי לא אכפת להם. אני ממש מקוה לקבל מכתב בשבוע הבא
  • את מירושלים נכון?
    אם תרצי אברר לך ... ( אני בעירייה )

• עכשיו התחילו לקבל את השיבוצים , אז אולי גם את תקבלי בקרוב,(אני גם מירושלים)
  • בכל הארץ עדיין אין שיבוצים ולא יודעים בדיוק לאיזה גנים הילדים הולכים
    נקווה שנקבל במהרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה