למה זה כל כך מבאס??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות איך אני מאוכזבת....
    אני רואה פה את כולנו מחכות ומייחלות לרגע בו נראה 2 פסים.
    לפני כשנה וחצי תפסתי בעלי (גרושי היום), בוגד עם אישה נשואה כשאני כמעט שנה אחרי לידה, אנחנו התגרשנו קודם, הם התגרשו אחרנו והשבוע תנחשו מה היא ילדה תינוק קטן...למה אישה כזאת שנואפת ומפרקת בתים מצליחה ולנו קשה????
    זה משגע אותי....יש לילד המהמם שלי אח ולא ממני....
    הוא היה בא ומספר לי איך ל......... יש תינוק בבטן והוא זז שהיא אוכלת שוקולד....אתן קולטות כמה זה מעצבן????
    אני התחתנתי שוב כדת וכדין לבעלי היום והוא מגדל איתי את הילד כאילו הוא הבן שלו, בעוד אבא שלו עושה עוד ילדים ומגדל 2 שהם לא שלו, ובא לבן שלו פעם בשבועיים שלושה.
    למה הוא הצליח לעשות ילד בעוד אנחנו יום יום מתבאסות לפי התור???
    שיגעתי אותכן על הבוקר אבל זה משגע אותי.
    אני מקווה ומתפללת שהחודש הזה הפורום הזה כמעט ויסגר ושכולנו נעבור אחת אחת לפורום השכן...
    ה' לא שוכח אף אחת, היום יותר מתמיד אני יודעת שזה נכון.
10 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

REUTS
  • אני מבינה אותך כל כך,
    אבל אנחנו לא יודעים מה החשבונות של אלוהים,
    ונראה שאלוהים מנסה אותנו שוב ושוב,
    אנחנו נעמוד בניסיון בגבורה ואם נאמין מספיק ונאהב מספיק בסוף זה יקרה גם בשבילנו.
    אמן ובחודש הבא כולנו נראה שני פסים שיובילו למתנה הגדולה מכולן.

• רעות יקירתי את צריכה להגיד מיליון פעם תודה לאלוהים שגילית את זה והצלחת להקים משפחה עם בעל חדש שמתאים לך.
    אני מציעה לך ( למרות האכזבה והקושי ) לנסות להשתחרר מכבלי הסיפור הזה , זה עושה לך רע אולי בגלל שאת כל כך כועסת עליו את לא נותנת לעצמך הזדמנות להיות רגועה ומשוחררת, מכניסה את עצמך לחץ ולכן לא מצליחה

עזבי את הדברים הרעים , אל תתמקדי בהם ואל תחשבי עליהם ...תסתכלי על האושר שיש לך .....הילד שיש לך ובעלך ....חיים חדשים וזוגיות חדשה
    נסי לראות רק את הצדדים החיובים , תהיי אופטימית ונינוחה, ראי את היופי שבחיים ותהני מהם....תחייכי לחיים והחיים יחייכו אליך

רגשות שלילים גוררים אחריהם ביצועים ומעשים שליליים השתחררי מהם התמקדי בטוב שבחיים האלה שכן יש הרבה טוב

נשיקות

הלן
  • אני גם שואלת את השאלות האלו
    רק שהסיפור שלי הוא אחר לגמרי ומופנה למישהו אחר ...

חמודה , טוב שידעת ועזבת בזמן
    אלוקים הציל אותך !!!

אני אנותנת לו שנה שנתיים עד שישתעמם
    ואז ילך עם מישהי אחרת

אני במקומך נותנת לה אותו עטוף עם סרט - כמתנה !!!

זבל של בן אדם וכנראה שאם היא הולכת עם גברים נשואים היא המיץ של הזבל ...

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • איזה מדהימות אתן....
    אתן לא מבינות כמה אתן עוזרות עם החיבוקים והאהבה שאתן מרעיפות פה בפורום.
    אני ממש כבר לא חיה את העבר אבל בגידה זה מעשה שבאיזשהו אופן מרסק.
    אני מודה לה' שהוא בגד כי זה מה שבעצם עזר לי לקום וללכת ובזכות זה אני היום במקום הרבה יותר טוב ומאושר.
    אבל זה כואב לי שאני התרסקתי, עזבתי קשר אומנם גרוע אבל מרוסקת אחרי בגידה ואני לא מאחלת לאף אחת להרגיש את הסכין הזאת בלב.
    הגרוש המנוול שלי לא הרגיש את הכאב, הוא פשוט הלך לאישה האחרת ואני זאת שהיתה צריכה לאסוף כוחות, להרים את עצמי ולהיות חזקה בשביל ילד בן שנה שהיתי צריכה לגדל למרות הכאב.
    והיום ברוך השם אני נשואה שוב לבעל מדהים ומושלם, אני מטורפת עליו אבל ביום שגיליתי שהזנזונת הזאת בהריון הרגשתי בלב סכין נוספת.
    אני חיכיתי שנה וחצי ושמרתי עם גלולות כדי שהכל יהיה לפי הספר וכדת וכדין.
    והיום 4 חודשים אחרי החתונה עדיין לא הולך לי.
    הדבר היחיד שישלים אותי היום זה עוד הריון ועוד ילד, ומשום מה זה מתעכב.
    אני מנסה להירגע אבל זה כל כך קשה.
    תעזרו לי עם תגובות..............
  • נשמה תתעודדי ושוב כפי שציינתי המחשבות והלחץ הורגים אותך

תשתחררי תירגעי ואת תיראי איך הכל יזרום עובדה יש לך ילד הכל יהיה בסדר

אני מבטיחה

הלן
  • רעות אל תתבאסי כ"כ...אני לא הייתי רוצה להיות במקומה.
    בעל שבוגד פעם אחת, בוגד תמיד. ומה שהיא עשתה לך, תבוא מישהי אחרת ותעשה לה...זה עיניין של זמן.
  • אני חושבת שמה שעברת הוא קשה מאוד ולוקח זמן לנפש ולגוף להחלים.
    אני בטוחה שהיית בלחץ ובפחד כשגילית, ותודה לאל כל זה נגמר עכשיו..
    לאט לאט הגוף שלך יהיה מוכן להריון, לוקח זמן להירפא..
    ולגבי ההיא, אל תקנאי בה בכלל, כמו שפאני אמרה בגד פעם אחת יבגוד שוב..
    והיא גם צריכה לחיות עם עצמה והמוסריות שלה, ואת לא רוצה להיות בנעליה...

בקרוב בשורות טובות פה בפורום, אמן!!!!

• תסתכלי על זה ככה: מה עדיף להישאר עם הזבל שבזבלים להוליד לו מלא ילדים ואז שבאחד מהימים הוא יעלם לך... יכניס אישה נוספת להריון ועוד אישה כך שכל ילדיו מפוזרים ברחבי תבל או להיות נשואה באושר ובשמחה עם בחיר ליבך וקצת להתאזר בסבלנות לקראת ההריון הבא?!! אין ספק שהאופציה השנייה כדאית לכל אוזן!!! כך שאותה אישה שנפקדה להריון ממנו -פשוט מסכנה... הרי זה רק עניין של זמן עד שהוא יחליף אותה באחרת... מי יודע אולי לה לא יתמזל המזל והיא תקלט שוב להריון ממנו ואז לדאבונה ולדאבון ילדיה היא תשאר לבד במערכה??!!!!! תודי לאל יום יום שגאל אותך מנשואים עכורים אלו ושאיפשר לך לגלות בזמן מי זה בעלך/גרושך הנוכחי!!!! אין לך במה לקנא באותה בחורה מסכנה/מגעילה ש"גזלה" "נאפה" ועוד נפקדה בהריון ממנו!!! מה שנותר לך זה רק לרחם עליה!!!!!!!!!
  • ווואוו וואוו איזה סיפור....
    אז קודם כל אני מאושרת בשבילך שמצאת אהבה חדשה ושיחד אתם מגדלים את הילד שלך. דבר שני, אני בטוחה שאת אמא מדהימה ויש בך כ"כ הרבה אהבה ושבקרוב תוכלו לממש את אהבתם וליצור אהוב או אהובה או אהובים יחד:-)

שימי לב שאני לא מתייחסת לגרוש והשטן, כי הם מאחורייך ואת צריכה להסתכל קדימה אל העתיד שלך. יהיה טוב רק אם תחשבי טוב ותתנהגי טוב...

את היום במקום אחר לחלוטין והתברכת במשפחה שאוהבת אותך ומעריכה אותך.
    מאחלת לך שבקרוב תבקר אצלך ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה