היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה לא לעשות בדיקה בייתית מחר או מחרתיים כי אני מכורה לבדיקות הריון מהיום ה10 יום ראשון בטא וקשה לי להתאפק
11 תגובות
עמוד 1
זה פשוט מאוד
את לא עושה ביתיות?אני כל כך רוצה לראות שני פסים מהממים
בהצלחה ורדים! כמה זמן לאחר ההחזרה אפשר לעשות בדיקה ביתית?
לא יודעת מאמי תעשי מה בראש שלך אבל אין כמו לחכות ליום ה 14 ואז לעשות ב. דם זה הכי אמין
ויאלהההה אני בלחץ בשבילך
הייתי עושה ביתיות אבל זה סתם בגלל הסקרנות.. אני מזל עקרב סקרנות זה לא הצד החזק שלי.. חח
אדידס אומרים שאפשר מהיום ה10,עם הבן שלי ראיתי ביום ה10
יאווווווווווו אני במתח...בשבילך.... תעשי מה שבא לך.... אבל אל תתאזבי עם הביתית ייצא שלילית...זה לא סופי... אני בעד להמתין לבטא....ולטלפון המיוחל...אבל יותר קל להגיד מלעשות בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה לעידכונים
כי את רוצה לראות חיובי ולהיות בטוחה וכי את בנאדם חזק שיכול לעמוד בפיתויים ולגמור את הטיפול כמו שצריך (וזה אומר לבדוק בזמן) "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית הכי הגיונית אבל אני לא כזאת חזקה אבל תודה
אני ממש לא אשכנע אותך... להיפך- תעשי. אם שלילי- חכי עוד קצת למחזור או לבדיקה חיובית. אם חיובי- למה לא לשמוח מעכשיו? הרי אין תשובת ביניים.... אני ממליצה בחום