להרגע-המפתח בחיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם יש לי 2 ילדים חמודים ובריאים ב"ה ואנחנו רוצים עוד....לפני 7 חודשים היתה לי הפלה אחרי שנקלטנו בחודש הראשון ומאז ....לא נכנסתי להריון שוב.
    אני רוצה להגיד לכולם שבהתחלה לאחר ההפלה היתה שבורה ,חושבת על זה יום ולילה-ובעלי היה משתגע-היה אומר לי שהכי חשוב שזה יבוא מאהבה ומרצון ומשמחה ולא מלחץ חודש ועוד חודש עבר וכמו שאמרתי הענינים לא זזו והיום אני שמה לב שבעלי רוצה ומצפה לא פחות ממני,אך הגישה שלו שהכי חשוב שזה לא יהיה מלחץ נכונה-אני יודת זה קשה.אני חווה את זה בידיוק כמוכן-אך לאחרונה קרה לי דבר מדהים-בגלל שבעלי אמר לי שהוא מאוד מאוד רוצה גם אך חשוב לו שזה יבוא משמחה וקשה לו לעשות את זה בלחץ.פתאום קלטתי שאני צריכה להתנהג בידיוק כמוהו.למחוק כמה שניתן את העבר-לפתוח דף חדש -לה-א-מ-ין שהחודש זה יהיה-בידיוק כמו שהאמנתי לפני ההפלה-וזה באמת היה....ןהקב"ה יעזור....הרבה תפילות,ואמונה ולדעת שהכול לטובתנו זה יגיע!!!!!!!!!!!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • וואוו.. אני כ"כ מזדהה איתך גם אני עברתי הפלה בשבוע מאוד מתקדם ומאז אני לא מצליחה להיכנס שוב להריון ... כל חודש בחודשו אני מתכזבת
    אתמול קיבלתי ונורא בכיתי ולא היה לי חשק לכלום , ובעלי אמר לי זה הכל בגלל שאת לחוצה , את תראי שאם תורידי פרופיל את תיכנסי להריון בדיוק כמו בפעם הקודמת .. הוא גם מאוד רוצה ילד ומתאכזב כמוני כל חודש מחדש ..
    מקווה שחודש הבא זה יהיה החודש של כולנו !! אמן

עדי
  • אני כל כך מסכימה אתכן שלהירגע זה המפתח להצלחה אבל.. כן יש אבל..
    זה בכלל לא פשוט!
    שאת כל כך רוצה את זה, בעלך כל כך רוצה, כולם מסביב גם קצת מלחיצים וגם אם תתעלמי מהם, את לא יכולה להתעלם מעצמך.
    זאת האמת הבעיה שלי, בלי לשים לב אני מדברת על זה עם בעלי 10 פעמים ביום.
    יש לכן טיפים איך להיות רגועה ולהישאר כזאת?
  • hadasap אני מכסכימה איתך לגמרי!!!! וכמובן גם אני אשמח לשמוע טיפים... חוץ מהטיפ של לא לחשוב על זה כי בעיני זה לא טיפ כי הוא לא ניתן לישום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה