מפגש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יש לי רעיון.
    שהיתי בפורום הריון ולידה בהריון הראשון הם תמיד אירגנו ולפי מה שראיתי עדיין מארגנות מפגשים אחת ל.. ונפגשות באיזה בית קפה מדי פעם.
    אולי נארגן איזו פגישה גם אנחנו???
    אז מה עם עדיין אין לנו בטן להשוויץ בה זה יקרה בהמשך בעזרת השם.
    מה דעתכן???
    מי בעד????
7 תגובות
עמוד 1

• לגבי מפגש אני לא יודעת
    לדעתי יותר נוח לחלק מהבנות להישאר אנונימיות.. זה מה שכיף במרחב הוירטואלי הזה..
  • גם אני לא יודעת עד כמה כולן תהיינה מוכנות להגיע למפגש אבל אני כל כך מסכימה איתך בזמן האחרון יש הרבה מאוד לחץ בפורום והאמת מאוד מטריד אותי לראות את הבנות לחוצות

צריך לחשוב על משהו ......אני אנסה לחשוב על העניין

הלן
  • חייב לשנות פה את האווירה.
    הלחץ פה מטורף והאנרגיות לא משהו בגלל הלחץ.
    אני גם לא בטוחה שמפגש זה הפתרון אבל אני חושבת שאנחנו צריכות להיות אחת בשבילהשניה ולנסות להשפיע על הלחץ.
    אני בטוחה שלנו יותר קל לעזור אחת לשניה כיוון שכולנו באותה הסירה.
    בזמן האחרון אני נמצאת יותר מידי סביב חברות בהריון או אחרי חופשת לידה וזה מלחיץ אותי יותר.
    זה לא פסיכולוגי כולן סביבי בהריון או אחרי וזה לא פשוט להירגע מחברה שתוך כדי שמנסה להרגיע תלחץ רצה לשירותים להקיא.
    אני בטוחה שפה בפורום אתן מבינות למה אני מתכוונת.
    אני רוצה מאוד מאוד מאוד וזה שכבריש לי אחד זה לא מרגיע תלחץ.
    מה עושים?????????????
  • לי אין בעיה להפגש

וגם לדעתי לkkd גם לא תהיה בעיה

אבל אני לא אדבר בשמה

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • לגבי מפגש, אני לא בטוחה.

אבל באמת צריך להרים פה את המצב רוח של כולן ולהוריד לחץ

• יש לי רעיון,
    שירשור בדיחות, אני פותחת הודעה חדשה
  • רעותי מאמי יש לך ילד !!!! ויהיה עוד אחד את תיראי !
    מה אני אגיד אני נמצאת בחברוה של חברות שילדו
    אז מה ?!
    אני אוהבת את הילדים שלהן, הן מקסימים ואני בטוחה שגם לי יהיו משלי
    אין מה להילחץ מהסביבה הם תכננו ילדים לפני ולכן כבר ילדו ואני החלטתי רק לפני חודשיים שאני רוצה וגם את התחתנת רק לפני 4 חודשים

חלאססססס!!!!

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה