תוצאות שתן והרגה כללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שוב שלום רב!
    כתבתי לך אתמול על כאבים שדומים לצירים..,שנמשכו הרבה זמן ולא ידעתי מה לעשות...,בסופו של דבר נסעתי למכבי להיבדק...,עשו לי מוניטור.בדקו אם יש צירים ואת הדופק של העובר...,הכל תקין ובלי צירים...,לאחר מכן הרופא עשה לי אולטראסאונד וגינאלי ואבדומינלי כדי לראות את אורך צוואר הרחםשוב ,את דופק העובר ואם יש או אין פתיחה...,גם שם הכל תקין....,למרות שההתקשות בבטן נמשכה לי עד הלילה..כל כמה דקות הבטן מתקשה ואז משתחררת...,הרופא אמר לי שלא ידוע ממה זה....,היה לי לחץ דם קצת גבוה אתמול 137\87 אבל אני מניחה שזה בגלל הלחץ ופחד מאותו יום....,עשיתי בדיקת שתן והיום ראיתי שהלויקוציטים(U) עלו ל-100,זה בסדר???אני בשבוע 27+ והארטרוציטים(U) עלו ל-10(לגבול העליון)...
    עכשיו לפני כרבע שעה בערך,פתאום הרגשתי שחם לי נוראאאאאאא,קיבלתי בחילה מיידית וסחרחורת,רצתי לשירותים להקיא(סליחה על הפרטים)...,הקאתי פעם אחת והכל עבר...,מדדתי ישר לחץ דם,שתי מדידות...,הראשונה הייתה 140\86 והשניה(אחרי דקה-שתיים) 127\76....זה לא סימנים של רעלת הריון,חס וחלילה???
    מה אתה יכול להגיד על תוצאות שתן???
    על התקשות הבטן?ממה זה יכול להגיע???
    והמקרה הזה של סחרחורת ובחילה???

תודה רבה מראש

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לחץ הדם הוא תקיןף ולפי בדיקות השתן אין לך רעלת הריון
    סה"כ בדיקות השתן הן תקינות ואין לך מה לדאוג

גם אם יש לך צירים, כל עוד אין פתיחה ואין קיצור של הצוואר, אפשר להתייחס אליהם כצירים מדומים, ולהיות רגועה

סה"כ נשמע לי שמצבך מצוין

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה