אולי הפעם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כואבת לי הבטן ממש כמו כאבי מחזור כבר שבוע וחצי ואני צריכה יותר לשירותים בדיקת ביוץ הראתה תוצאה חיובית יומיים רצוף יום ה 31 וה 32(וסת כל 35- 42 יום) האם יש סיכוי להריון או שאני הוזה? הבנתי שלפעמים בדיקות ביוץ מראות על הריון....
    לחכות ליום ה- 42 ולראות אם אני מקבלת מחזור ובאמת זה היה ביוץ או לעשות בדיקה מחר? אני לא רוצה להתאכזב או להשלות את עצמי......

רעות
8 תגובות
עמוד 1
  • גם לי בדיקת הביוץ הראתה תשובה חיובית רצוף אתמול ושלשום... לא נראה לי לפחות לגביי שזה מעיד על הריון... כי אין מצב שהבדיקה תקלוט הריון יום אחרי שעשינו את זה... הלוואי ואצלך זה מעיד על משהו טוב...
  • הי שיראל
    ברור שבדיקת ביוץ לא יכולה להראות הריון יום אחרי (אם זה היה ככה החיים של כולנו היו הרבה יותר קלים :) ) פשוט לא בדקתי בצורה רציפה כל החודש אז חשבתי שאולי פספסתי את יום הביוץ ושהתוצאה החיובית עכשיו ביום ה- 31 למחזור מצביעה על הריון אבל כנראה שאני פשוט רוצה שזה יקרה אז אני מתחילה להאמין .... אשליות......

רעות
  • רעות,

תחכי עוד כמה ימים....
  • סושי, אני חושבת שבאמת כדאי שאני אחכה . המהירות מהשטן! יום ראשון אני אעשה בדיקה

רעות
  • מעבר לכך יכול להיות שהביוץ שלך היה ממש מאוחר אז אני מקווה שהרבצת "עבודה"
  • לפי מה שאת כותבת, אז את עדיין לא באיחור...
    אני הייתי מציעה לחכות לאיחור של כמה ימים (אחרי היום ה42) ואז לבצע בדיקת דם.

אני עשיתי כל כך הרבה בדיקות בייתיות ובדיקות דם שהפכתי להיות אדישה...
    בשבוע הבא, אם לא אקבל מחזור, אני סוגרת חודשיים בלעדיו ועדיין לא הלכתי לבדוק...
    ביום שלישי יש לי תור לרופא ואני אבקש ממנו לעשות לי אולטרסאונד לראות אם יש סיכוי או שוב
    לא.... כבר עייפתי מהאכזבות ופיתחתי עור של פיל
  • הלוואי שאני אצליח להתאפק עוד שבוע וחצי.....
    זו ללא ספק האופציה הטובה ביותר!! אני כל כך מזדהה איתך. גם לך יש שחלות פוליצס' נכון? המחזורים האלו כל כך ארוכים שזה פשוט מייאש... 28 יום נשמע לי בקטנה :) אבל הכל יחסי כמובן...
    סבלנות זו מילת המפתח ואני מחליטה לחכות ולזרום, מה שיהיה יהיה....
    אני מבטיחה לעצמי וכולכן תהיו העדות שלי- לא לעשות בדיקה לפני ה04/07

תודה לכולכן

רעות
  • כן, כנראה שאני פוליציסטית:-)
    למרות שכל הבדיקות שלי יצאו מעולות:-)
    שבוע הבא נראה מה יש לרופא להגיד....

אני אתפוס אותך במילה... אם תרגישי שאת לא יכולה להתאפק, תפתחי שרשור ונעזור לך...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה