ערב טוב - אודה לתשובתך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד"ר,

אני לא יודעת אם אתה זוכר, לפני חודש לערך כתבתי לך בפורום זה והצגתי בדיקות זרע של בעלי, אמרת שיש בעיה בזרעונים והמלצת לי על טיפולי הפריה.
    אכן הלכנו למומחה פוריות וככל הנראה כבר מחודש הבא נתחיל בטיפולים.
    (לקחנו פסק זמן חודשיים - אמרנו שננסה טבעי).
    הד"ר אמר שאולי כדאי לשקול לנסות 3 הזרעות ואם לא ילך נמשיך להפריה... הוא אמר שע"פ הבדיקות יש לנו סיכוי של 1 ל- 6 להיכנס להריון ע"י הזרעה.
    (אצלי הכל תקין)

רציתי לשאול אותך משהו שלא צייתי בעבר, בעלי מעולם לא נבדק אצל אורולוג (חוץ מבדיקות זרע שום דבר).... קראתי באינטרנט על בעיות פוריות אצל גבר ברוב המקרים בגלל וירקוצלה שב-80% מהמקרים ניתן לטפל...

האם אתה ממליץ שבעלי יבדק אצל אורולוג לפני שנתחיל את תהליך ההפריה ?
    והאם אתה הייתה גם ממליץ לנסות 3 הזרעות לפני ההפריה?

אודה לתשובתך,
    סופ"ש נעים
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לרוב בעיות הזרע אין קשר לוריקוצלה. ולחלק גדול מאלה שיש להם וריקוצלה, ניתוח לא עוזר. למרות זאת אני לא רואה מניעה מלהבדק ע"י אורולוג.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה