שלילי אבל חיובי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם הפעם - הזרעה רבעית -קיבלתי שלילי.....
    הפעם לא עשיתי את הבדיקת דם בבית חולים (לא בא לי על האחות שם שתסתכל עליי בצפייה ותגיד לי (עוד פעם) בהצלחה, נתראה עוד שבועיים.....וגם היא עושה לי מה זה כואב שהיא לוקחת דם...) אז הלכתי לקופת חולים עשיתי בדיקה ובערב ראיתי תשובה באינטרנט את התשובה הבאה 5> אחרי שראיתי הסבר הבנתי שזה שלילי......
    בכיתי הפעם בטירוף ממש התבעסתי כי ממשממש קיוויתי......
    אז העידכון שאכן קיבלתי שלילי אבל אני חיובית שהטיפול הבא יצליח.....
    כל כך קיוויתי.....
7 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה אותך, תמיד היום של השלילית הוא הכי קשה ואז מרימים את הראש לחודש הבא. הלוואי וההזרעה החמישית תהיה המנצחת.
    מחזיקה לך אצבעות
  • שיהיה בהצלחה בטיפול הבא,כל הכבוד על החיוביות,זאת הדרך הנכונה להצלחה

• זו הגישה, כל הכבוד
    וכן, מעצבנות האחיות האלה......
    לי בפעם הקודמת- תבינו, הגעתי אחרי שבכיתי באוטו, מהבוקר לא יכלתי להפסיק לבכות, ידעתי שזה שלילי לפי הבדיקה הביתית, בעלי לא ידע איך להתמודד עם הבכי שלי אז הוא בכלל התרחק... (ייאמר לזכותו שהפעם הוא לא עשה את זה)
    אז הן מחייכות אליי "נו תשמחי אותנו בבטא" ואז היא דוקרת אותי וחופרת בי.....
    אמרתי לה "אני יודעת שזה שלילי". היא עדיין מחייכת מפה לאוזן ועונה "הבדיקות הביתיות לא אומרות כלום." .... ואללה?
  • מצטערת לשמוע, זה נורא מעצבן ומאכזב...
    נסי לאסוף אופטימיות ותקווה לפעם הבאה,
    בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה