שאלה לגבי גונל אף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, התחלתי להזריק לפני שלושה ימים, כל יום 112.5.. קיבלתי מהמרפאה מזרק של 450... היום הייתי אמורה לקנות מזרק נוסף ולהזריק עוד יומיים. מסתבר שבסניפי סופר פארם לא עובדים עם מכבי, ולכן זה עולה 750 ש"ח (
4 תגובות
עמוד 1
  • במזרק יש את הכמות הרשומה (450) ועוד קצת לצורך הבדיקה הראשונית - לא משהו משמעותי שתוכלי לבנות עליו...
    לא כל כך הבנתי את החישוב שלך,
    אבל לדעתי כדאי להזריק את המנה שאמרו לך כדי שהטיפול יצליח..
    את רוצה שזה יצליח נכון?
    אז לא לשחק עם הכמויות לפי ראות עינייך...
    לכי לפי מה שהרופא קבע - בשביל זה הוא למד 7 שנים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• במזרק יש להזרקה 450 וקצת יותר אבל זה למטרת להזרקה,יותר לבדיקה ובנוסף אני ממש ממליצה ללכת לפי הוראות הרופא. שיהיה בהצלחה

• תודה על ההמלצות, פשוט קצת נלחצתי (כל הטיפול הזה התחיל ללא הכנה מוקדמת)...
    פעם ראשונה שאני מזריקה, ולא היה לנו מושג שזה המחיר, וגם ככה ההזרעות וההשבחות והתורים שוחטים, גם מבחינה כלכלית...
    בכל אופן, הסתדרתי
  • היי...
    יש בדיוק את המנה שרשום על המזרק...ואל תשחקי עם המינון גם אם זה יעלה לך ביוקר ....זה לא נתון לשינויים ומשחקים !!
    מקסימום תגישי קבלה למכבי אחכ בשביל החזר ....
    אם את גרה באזור המרכז...בסופרפארם בבית הורד בגבעתיים כן עובדים עם מכבי ופוריות....
    בכל מקרה נשאר לי במזרק שלי - מנה של 150 ...אם זה יעזור לך אביא לך בשמחה!!!
    אני מתל אביב....
    תשאירי מייל פה ואצור איתך קשר .
    שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה