היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן אני חדשה כאן בפורום אבל כל כך מסכימה עם העובדה שקשה להתעלם מהנושא ולא להילחץ.. זה קשה ומאוד... יש לי ילד כבן 9 מנישואים קודמים והתחתנתי שנית לפני 7 חודשים. עברתי הפלה לפני חצי שנה ( לא היה דופק ) ומאז לא מפסיקים לנסות שוב ושוב אך ללא הצלחה.. כל חברותיי בהריון מתקדם וכשזה קרוב אלייך ומסביבך זה נורא מלחיץ ואוסיף לכך גם את בני שלא מפסיק ללחוץ לגבי אח\אחות... איך אפשר להוציא את המחשבה מהראש? איך אפשר להעסיק את הראש בדברים אחרים כאשר מסתיים המחזור ואנו ממתינות בקוצר רוח לימים האלו? אשמח לשמוע תגובות מעודדות מכן...
8 תגובות
עמוד 1
אפשר!!!! לא לגמרי - אבל אפשר... אני יכולה להעיד על עצמי שהייתי בתקופה מאוד קשה, כל הערה, כל שאלה, כל תינוק קטן שהייתי רואה, וכל הנשים בהריון סביבי... היה מכניס אותי לעצב ותסכול (כמובן שלא שידרתי כלום כלפי חוץ אבל מבפנים נאכלתי)
עד של דיברתי עם עצמי, כן כן כן כמו שאת שומעת! הסתכלתי על עצמי במראה והחלטתי שאני עושה סוויץ' כי פשוט אי אפשר לתפקד ככה... זה דורש הרבה כוחות מבפנים ואמונה, כי בעזרת השם זה יבוא רק עניין של זמן..
הכל לטובה, אנחנו מודעות, מדברות, מוציאות, מטפלות.... אין שום סיבה שלא יהיה בסדר
תודה שיר את פשוט מקסימה... הלוואי ואצליח ליישם ולהוציא לפועל כל מה שאמרת.... צריכה לעבוד על עצמי...
אני מצטרפת למה ששיר אמרה, זה קשה כשכולם מסביב בהריון, גם אצלי שלוש בנות בעבודה בהריון ורק אני שכ"כ כבר רוצה לא מצליחה יש לי בת מקסימה בת שנתיים ואני רוצה כ"כ להביא לה אח או אחות קטנים והתסכול הוא גדול מאוד אבל בע"ה גם הזמן שלנו יגיע ובקרוב אני מאמינה הכל לטובה צריך להיות אופטימיים ולא להתייאש והפורום הזה הוא הדבר הכי נפלא בהצלחה לכולנו ושהחודש הזה יהיה החודש שלנו
מבינה אותך לגמרי... אני גם בתסריטים על זה.... איך להעביר את הזמן? איך לא לחשוב על זה? איך לא לדבר על זה? אבל כפי שאני יכולה להעיד שום דבר ךא עזר לי לפחות ... זה גדול עלי... אני תמיד חושבת על זה אבל תמיד!!!!!!!!!
אני מבינה אותך מאודד....
שבוע שעבר הגעתי למצב של טירוף ושיגעון, אני אומרת את זה בשיא הרצינות, בעלי נבהל ממני, הגעתי למצב של חוסר שפיות בגלל הרצון להעבר, בגלל העובדה שכל חברותי מסביבי בהריון או ילדו אין זה גומרררר!!
אבל החלטתי שזהו, כל מחשבה שצצה לי על תינוק או הריון אני מדחיקה, ואני יכולה להגיד לך שזה קורה 3 פעמים בדקה!!! במיוחד שאני לבד ועוסקת בענייני הבית והמחשבות לא מפסיקות לרוץ..
זה מלחמה! יריה ובלימה פשוט ככה! היריה זה המחשבה והבלימה זאת ההדחקה.
בנתיים זה עוזר לי מאוד! ואני בטוחחהה שאהיה אמא בקרוב מאוד, בטוחה ובוטחת בקב"ה!
זה באמת קשה! במיוחד שכל האנשים שואלים נו מה עם תינוק שיגעו אותי אנשים עם העין שלהםםםםםםם!! ב3 ימים אולי 20 אנשים שאלו אותי נו מה עם איזה תינוק! זה מעצבןןןןןןןןןןןן
מה
תודה לכן בנות יקרות על העידוד מזל שיש לפחות את הפורום הזה כדי לשחרר קצתתתת...
כמו שאמרתן זה מתסכל ומאוד לפגוש את הבנות שמסביבי ובמיוחד מפני שהן התחתנו אחריי ואפילו באותו החודש שאני התחתנתי והן כבר בהריון וחלקן אפילו נקלטו קצת לפני החתונה.
זה קשה להדחיק את המחשבות מפני שזה רץ מול עיניי מידי יום ביומו אם זה בשעות העבודה שאני עובדת עם קהל לקוחות ואם זה עם החברות והבנות משפחה !!!!
בעלי כל הזמן מנסה להרגיע ואומר : כשזה למעלה יחליט זה יקרה... הוא צודק לגמריי אך לא ניתן להיכנס למחשבה שעוברת לי בראש ולו לרגע אחד בלבד...
אני אומרת לעצמי כל יום : יש לי ילד אחד (ב"ה) מה יש לי למהר??? למה לי להילחץ??? מקסימום אתחיל טיפולים בהקדם אבללללללללללל..........
זה הכי קל לאמר זאת לכמה שניות בראש.. וכשמגיע הזמן המיוחל, המחשבות רצות ורצות...
מקווה שהחודש זה יהיה החודש לו אני ואתן בנות מצפות לו מכל ושכולנו נתחיל לספור כאן שבועות...
בהצלחה לכולכן בנות יקרות ואמן אמן בשורות טובות עוד החודששש !!!!!!!!!!!