סימנים ראשונים להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.... אני חדשה פה ויפה לראות שיש פורומים כאלה... ממש מצוה.
    אני נשואה טרייה ומזה חודשיים שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון.
    המחזור האחרון שלי התחיל ב-25.5 ונמשך 5-6 ימים.
    במשך שנים המחזור שלי סדיר ומגיע כל 25-27 ימים, אך הפעם עברו כבר 31 ימים והוא אינו מראה סימנים...
    חשוב לציין כי בימים האחרונים אני מרגישה בכאבי בטן תחתונה בעיקר בצד שמאל ואתמול כבר לא עמדתי בכאב ופניתי לגניקולוגית.
    הגניקולוגית עשה בדיקת אולטרסאונד וגינאלי ואמרה שהכל תקין: שחלות, רחם וצוואר הרחם אך ציינה שרירית הרחם עבה ולכן ממליצה לי לעשות בדיקת דם להריון ביום ראשון.
    בנוסף נצפה צוואר רחם סגור ומזה שבועיים שיש לי הפרשות צהובות מהנרתיק
    היום הופיעה טיפת דם בודדת בגוון חום המלווה בכאבי בטן כמו התכווצויות אך הדימום פסק מהבוקר ואין זה נראה כמו מחזור כיוון שבמחזור יש לי כמויות דם.

האם לדעתכן יש מצב שההריון נקלט ומתי לדעתכן ניתן לראות בבדיקת דם אם אכן יש הריון?
    מתי אוכל לבדוק בבדיקה ביתית?
    על תשובתכן אודה
5 תגובות
עמוד 1
  • תבדקי על הבוקר בבדיקה ביתית
  • הסימנים שאת מתארת אכן יכולים להעיד על הריון...
  • כמו ש- soshi אמרה, בדיקת דם ביום ראשון
  • תודה לכל התגובות
    אתן בטח יכולות לתאר לעצמכן שבקושי ישנתי בלילה מרב מחשבות....
    אגש לבדיקת דם בימים הקרובים ואעדכן כמובן
    שבת נפלאה לכולם
  • שיהיה לך המון בהצלחה !!

אנחנו בספירה ביחד את היום ביום ה32 ואני ב30

אני מאחלת ומתפללת שאת בהיריון !!!
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה