היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו משתמשים בחומר סיכה הזה כבר הרבה זמן ורק עכשיו חשבתי על זה שאולי זה פוגע בטיב הזרע.
6 תגובות
עמוד 1
אני ובעלי משתמשים בDUREX PLAY באופן קבוע וגם לא חשבנו על זה שזה יכול לפגוע בזרע אבל בפעם האחרונה בדקתי במקרה על הבקבוק וכתוב שמי שמנסה להרות לא מומלץ להשתמש בחומר הזיכה הזה. אין בזה קוטל זרע כי זה על בסיס מים אבל זה יכול להאיט את הקצב של הזרעים ובכך להוריד את הסיכוי להריון. בקיצור אני ממליצה להפסיק להשתמש בזה ולקנות נוזל סיכה לא של דורקס שעל בסיס מים בלבד בלי האטת הזרע. בהצלחה
גם אני מציעה לך להפסיק להשתמש ...זה רשו םעל הבקבוק!! יש מצב שזה מאט את מהירות הזרעונים...וחבל לקחת סיכון כזה....
תודה רבה בנות. אנחנו משתמשים בדורקס כבר כמה שנים טובות ומנסים להכנס להריון 8 חודשים ופתאום עכשיו עלה לי בראש שאולי זה גם משפיע.
ידוע לכן על חומר סיכה אחר שלא מזיק?
אומרים ששמן תינוקות רגיל -אפשרי אך לדעתי עדיף בימי הביוץ לנסות בלי כלום ... בהצלחה!!
היי, קצת באיחור אבל... שמעתי שג'ל KY מותר להשתמש והוא לא פוגע בזרעונים כדאי בכל מקרה לשאול את רופא הנשים שלך מה ממולץ ובטוח... תעדכני ובהצלחה!