שונאת את זה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם בשבועיים שלושה הגרוש המאעפן שלי נזכר שיש לו בן והיום זה אחד מהימים האלה.
    תיכף הוא יתקשר מבחוץ להגיד לי שהוא הגיע ואני שונאת את זה!!!!
    שונאת להתחלק בבן שלי עם האיש הזה.............אוף!!!!!!
    אני צריכה חיזוקים וחיבוקים
    אני שנה וחצי אחרי הגירושים ואני לא מתרגלת, כל יום שהבן שלי הולך אני מתבאסת ועצובה, ואני יודעת שאני לא יכולה להמשיך ככה יש לי בעל חדש וזה לא הוגן כלפיו.
    אבל זה לא בשליטתי, גם הבן שלי הולך היום, גם הוא יבקר את האח החדש שנולד לו, ואני קיבלתי - החודש הזה הלך.
    וכל השבת הזו נדפקה מבחינתי.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק

תתעודדי , אני ממש מבינה את ההרגשה שלך
    אבל אל תשכחי את מה שיש לך היום
    ותודי לאלוקים על מה שאין לך

תאמיני לי שבעוד כמה שנה תזכרי את התקופה הזאת ותגישי לעצמך "איזה מזל , איזו טיפשה הייתי שבכלל שנאתי או הקדשתי לסיפור הזה יותר זמן יקר "

בקיצור תאהבי את מה שיש לך במקום לשנוא
    שנאה לא מביאה לדברים טובים
    ומה שקורה קורה לטובה .

אני למשל שנאתי המון שנים מישהו מאוד קרוב אליי שממשיך לפגוע בי אבל
    כל דבר לא טוב בחיים שלו שימח אותי וכל דבר שמח העציב אותי
    היום אני אחרת , אפילו שהוא קיבל את המכה שלו , אני מאחלת לו בריאות
    והחלמה מהירה ושיהיה לו טוב בחיים אמןןן , ואני אגלה לך גם שזה אבא שלי !

דווקא את זאת שצריכה לחזק את הקשר שלו עם הילד כי זה מאוד חשוב
    מניסיון

• הלוואי שהייתי יכולה לעזור לך עם הכאב...

אני יודעת שחשוב ששני ההורים של הילד שלך יהיו מעורבים בחיים שלו אפילו שיש בניכם משקעים.

אני רואה את חברה שלי מהעבודה שגם היא גרושה ושי לה שני ילדים. היא סיפרה לי שבשנתיים הראשונות לגירושים הם רצו להרוג אחד את השני. בשנה השלישית הם החליטו שמי שנפגע זה רק הילדים והחליטו לשים את כל הריבים והכעסים שלהם בצד ולאחד חזית.

עכשיו הילדים כבר גדולים, אבל הם כל השנים נהנו משני העולמות...
    לכל אחד מהם יש בן זוג ועם זאת יש להם ילדים משותפים.

אני בטוחה שרק הזמן יעשה את שלו ומאחלת לכם שתהיה שלווה בביתכם.
    בקרוב גם אצלכם תנחת החסידה
  • אכן כך... אל תתרגשי בכלל הכל עובררר !!!

גם אני עברתי גירושין עם מלחמות ונתק אבל אחרי שנה בערך הבנתי שמי שמפסיד מכל המצב זה היה הילד בלבד!!!!!

היום אחרי 3 שנות גירושין ונישואים שניים שלי הגרוש שלי ובעלי חברים מאוד טובים..
    כן כן מה ששמעת הם מידי פעם עובדים ביחד, שותים קפה אצלי בבית כשאני לא נמצאת ועוד ועוד
    ומי שמרוויח מכל זה זה אך ורק הבן שלי...

נכון להיום הוא חי עם חברתו בדירה ואטוטו הוא מתחתן
    ואני ובעלי מצפים ליום שנדע שיש הריון..(ב"ה ) !!!!!

אז טיפ קטנטן.. למרות שיש קושי בהתחלה ואני מבינה כי הייתי באותו הסרט.. כדאי להבליג ולהמשיך הלאה. לא לתת לגוף שלך להתעצבן ולו מעט בשבילו..חישבי רק על הילד בלבד !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה