מי שעברה ניתוח קיסרי ... שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אז ככה יום שני יש לי תור כדי לקבוע תור לניתוח קיסרי ... העוברית שלי במצב עכוז והסיכויים שהיא תתהפך הם קטנים מאד אז החלטתי לקבוע תור ואם היא תתהפך אז אלד רגיל ב"ה.

קראתי באינטרנט על ניתוח קיסרי וכל מה שמצאתי זה הסיבוכים והסיכונים - פחד אלוהים..
    אני יודעת שגם בלידה רגילה יש סיכונים

רציתי לשמוע ממי שעברה ניתוח קיסרי,וממי שהניתוח קיסרי היה בהריון השני שלה? איך היה ? מה התהליך בערך ? כמה זמן הניתוח?
    ויש לי עוד בן שקשור אליי מאד ואני צריכה לטפל בו .. ברור שתהיה עזרה אבל כמה זמן בערך ההחלמה ואם יש דברים שאסור לעשות בתהליך ההחלמה כמו להרים את הילדים ? ודברים שקשורים לטיפול בהם

ואם יש לכן טיפים איך להתמודד
    תודה רבה

3 תגובות
עמוד 1

• גם אני לא ממש מזמן הייתי עם אותן החששות שעלה הספק שאולי יש סיכוי לקיסרי שני
    בסוף אכן עברתי קיסרי ו(שני)נכון ההחלמה לא פשוטה אבל הרבה תלוי בך אני קמתי ברגעכ שאפשרו לקום ההרבה מקלחות כשהגעתי הבייתה היתה לי עזרה ההורים שלי עזרו לי עם הגדולה ועם מקלחות
    והיום אני חודש וחצי אחרי ו...... עובריםן את זה הכל מתגמד והכל שווה בסופו של דבר יש לי נסיכה מדהימה נוספת את הגדולה לא הרמתי
    הרעפתי המון חיבוקים ונשיקות והסברתי לה שאמא לא יכולה להרים אותה כי יש לה פצע בבטן והיא הבינה יפה מאוד והתחשבה
  • אני עברתי קיסרי, וכעת לפני קיסרי שני...

הניתוח אורך בערך חצי שעה... ולאחר מכן את מועברת להתאוששות לשעה-שעתיים...

ההחלמה אצלי ב"ה הייתה באמת פשוטה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה