היי שאלה מישהי היתה כבר ב........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי הרבה זמן לא נכנסתי לכאן אני נמצאת הרוב בפייס כמו שרובכן רואות גם עברתי תקופה לא משהו ועכשיו התברר לי דבר נוסף השבוע עד להודעה חדשה כנראה שנמעט ביציאות עם דנדוש מהמבית ובכלל לא יכולה כרגע לפרט סיבה אבל תאמינו שהיא מוצדקת דנדוש שמאוהבת במיכל כנראה לא תראה אותה בתקופה הקרובה הכל עדין בסימן שאלה עד שמהפרקליטות יתנו תשובה.....

וגם הניתוח שדנדוש עברה בפברואר האחרון לא הצליח בתחילת יולי אנחנו אצל פרופסור סטולוביץ מנהל מרפאת עיניים ילדים באיכילוב נראה מה יאמר (דנדוש עדין עם צינוריות ובכל זאת מלאת דמעות והפרשות כך שיש פעמים שהעניים לא נפתחות לה וזו לא דלקת) אז גם ים וגם חוג שחיה בשבילה יורד מן הפרק כרגע

עכשיו לשאלה מישהי כבר היתה פעם בחוות התוכים שבכפר הס? איך שם? איך דרכי ההגעה בלי רכב? שווה לי לקחת דרך העבודה עם הנקודות שלי? לקחתי לנו לשפיים, ומלא קפה ועוגה ונשאר לי גם לזה או אולי משהו אחר לשתינו שיספיקו הנקודות אך הייתי מעדיפה לחוות התוכים כי דנדוש אוהבת
    תודה למי שקראה עד כאן ושוב אני בפייס אפשר להשאיר הודעות פרטיות ואני חוזרת והרוב אני בשעות הערב אחרי שדנדוש ישנה

8 תגובות
עמוד 1
  • חוות התוכים מהממתתתתתתתתתתתת

• להגיע לכפר הס בלי רכב?
    לא הייתי חולמת לנסות בכלל...
    אוטובוסים נכנסים למושב בתדירות נמוכה מאוד אחרי סיבובים גדולים מאוד, לא שווה את זה.... באמת שלא (המרחק מהכביש הראשי גדול מאוד, ממש לא מרחק שניתן לעשות ברגל)

• לדעתי אפשר להגיע לשם רק ברכב .
    חוויה די נחמדה עבור ילדים במיוחד לאור המחיר . לא היתי שם הרבה זמן מסיבות מסויימות שקשורות לגידול התוכים עצמם ומצבם ...........
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא הייתי שם, אבל נראה לי מקסים

איזה בעסה עם מה שאת מספרת....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תרגישו טוב
  • אנחנו היינו בחוות התוכים היה נחמד מאוד
  • מקום מקסים בהחלט שעוד זכור לי מהתקופה שהאחיינים שלי היו קטנים שהבת היום בת 15 והבן בן 11 והיינו שם שקד והמחירים לא יקרים אחת לכמה זמן אנחנו נוסעים לשם ויש מלא מה לעשות שם זה לא רק תוכים אלא עוד חיות ואפשר להאכיל כל מיני ברוורסים ותרנגולים וטיש בחסות שהם שמים שם אבל לא ממש אפשרי להגיע לשם ללא רכב.
    אין לך איזו חברה שאת יכולה להצטרף אליה?

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה