היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לראות אתכם השבוע רק שמחות, כותבות דברים חיוביים וחושבות רק על דברים טובים. אני מסרבת לראות כאן מישהי שכותבת על מחשבות מציקות וטורדניות, מחלות, בעיות וכו
שיהיה לכולן שבוע טוב ורק בשורות טובות לכל המקסימות
אוהבת אתכן
הלן
7 תגובות
עמוד 1
נשיקות בחזרה !!!!
לא משנה מה אנחנו שמחות !!!
את חמודה , וכמובן צודקת!!
שבוע טוב נשמה
תודה מתוקות שלי
אתם תראו בקרוב מאוד הכל יצליח לכולנו אני בטוחה
נכון את צודקת אם מסתכלים חיובי רואים הכל חיובי בעז"ה!
הלןןןןןןןןןן אתתתתתתת הכיייייייייי צודקקקקקקקקקקקקתתתתתתתתתתתת בעולללללללםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! מהיום רק מחשבות חיוביות!!!!!!!!!!
יופי אני אוהבת שאתן ככה מעודדות ושמחות זה מחמם לי את הלב מאוד קשה לי כשאני נכנסת לכאן ורואה את כולן עצובות, דואגות ולחוצות
שישו ושמחו תצחקו יותר ,תשמחו יותר תשתחררו ויהיה מצוין
הלן
אופטימיות זאת המילה, אנחנו צעירות ובריאות וב"ה כולנו ניקלט בקרוב.. זאת הגישה, זאת הדרך הנכונה... כולנו צריכות לאמץ אותה!! יהיה טוב ב"ה, בואו נהנה בנתיים עם הבעלים המדהימים שלנו, כי ברגע שיגיעו הטיטולים כבר לא ישאר לנו הרבה זמן בשבילם... חחחח בהצלחה לכולנו :-)