אני לא מאמינה שזה קורה!!! לא יכול להיות! לא לאאאא! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול טבלתי במקווה אחרי ששבועיים לא נגענו אני ובעלי באצבע אחד של השניה.... היינו ביחד אני בעלי ובזמן שהוא ניכנס לבפנים הרגשתי שמשהו ניקרע לי שם בפנים... בפעם הראשונה שהיינו אני ובעלי ביחד אחרי החתונה חשבנו שכל הבתולים נקרעו כי בפעמים האחרות שהיינו ביחד לא יצא דם... אז בעלי סיים וביקשתי ממנו שלא יצא שישאר בפנים עוד כמה דק'... אחרי שהוא יצא אני מרגישה משהו זורם ממני. חשבתי שזה הזרעים אבל זה היה זרמי מידי בשביל זה...הסתכלי ואני רואה את כל המיטה ממממממלללללללאאאאאאאאההההה בדםםםםםםםםם!!! כל הבתולים שלי לא נקרעו אז....רק עכשיו...אחרי 4 חודשים שאני ובעלי נשואים! ואחרי שעה שאני חוזרת מהמקווה אני ובעלי שוב אסוריםם בנגיעה הכי קטנה!!! התחלתי לבכות איך שראיתי את הדם...

עד שהצלחנו לטבול יומיים או שלוש לפני הביוץ- עכשיו הלך כללללללללל החוווודשש!!!!! אין איןןן איןןן!!! אפילו לא ניתנה לנו ההזדמנות!! כלוםם!!! יש מצב שאם בעלי סיים בפנים שמשהו יקלט למרות זרם הדם שיצא ממני?? למרות שאחרי 10 דק' קמתי ושטפתי את עצמי מהדם?? יכול להיות שיש סיכוי מהפעם הזאת? למרות שהביוץ עוד יומיים-שלוש-ארבע ימים?? אני פשוט לא מפסיקה לבכוווווווותת!! איך הלך לי ככה החודשש!! והייתי רגועה בחודש הזה.....בזמנים טובים לעבודה...ו?? כלום!!! אני עכשיו אסורה לבעלי שוב אחרי שעה מהמקווה!!!!!!!!!!!!!!!!

ובנוסף-אם לא ניקלט החודש (-שהסיכוי להיקלט הוא פיצפון) אחרי 4 ימים שאטבול הפעם אנ אמורה לקבל אחרי 4 ימים!!!!!! ז"א שבחודש וחצי אני ובעלי נהיה מותרים 4 ימים!!

כ"כ עצוב לי,קשה לי,הדמעות זולגות לבדדדדד אני לא מפסיקה לבכות...איך הלך לי החודש...ככה...איך זכיתי לחיבוק מבעלי ואחרי שעה-לא עצוובב לי נווווווווראא!! מעומק הנשמהההההההההה!!
24 תגובות
עמוד 1
  • אוייייי
    אני לא כל כך מבינה בשמירת נידה אבל לי נראה שאולי טוב שזה קרה עכשיו כי יכול להיות שקרום הבתולין הפריע לכניסה להריון. ממי את רק בתחילת הדרך, רק 4 חודשים תתחזקי ותסתכלי קדימה, ותתנחמי בכך שבעלך יודע להיות לצידך ברגעים האלו
    הללואי שבקרוב מאוד זה יקרה....

רעות
  • גם בעלי אמר שזה יכול להיות מפריע לכניסה להריון...... ההריון זה גם סיבה...אבל מעבר לזה-חיבוק עם בעלי,לישון איתו ביחד,להרגיש אותו....שבועיים כלום...ועכשיו עוד שבוע וחצי כלום...ואחרי 4 ימים מחזור אז זה עוד שבוע וחצי שבועיים.......

קשה לי! קשה לי!! אני לא מפסיקה לבכות!! לאא יכולהה לא רוצהה!! העיניים שלי כבר נפוחות מדמעות! הם זולגות להן...לבד...
  • לדעתי זה לא יכול להיות קרום הבתולין. הקרום הוא מאוד מאוד דק ונמצא ממש בפתח ככה שאם את ובעלך מקיימים יחסים כבר 4 חודשים הסבירות שזה הקרום היא נמוכה...

ייתכן שקיבלת שוב וסת...
    האם המחזור סדיר אצלך?

אם הדימום יפסק אחרי 3-4 ימים כנראה שזה וסת... אני ממליצה שתבדקי עם הרופאה שלך כדי שתהיי רגועה.

בכל מקרה, יש לך את החודש הבא, אל תהיי עצובה, תשמרי על אופטימיות והכל יסתדר!
    קבלי ממני חיבור

• אוי נשמה... אני כל כך מבינה את הקושי שלך
  • אני עם קרן בקטע הראשון, לדעתי זה ממש ממש לא כרום הבתולין.
    לדעתי נפצעת בפנים כתוצאה מהחדירה.
    יש מצב שאת יבשה וכתוצאה מכך נחתכת בפנים...
  • כשקיימנו יחסים לי עוד היה כואב כשבעלי ניסה להיכנס.... בעלי היה נכנס,מסיים וזהו..הוא לא זז שם או משהו... זה לא ווסת. בטוחח! יצא ממני כמה חתיכות גדולות,רציניות. מאוד! זה לא ווסת....אני יודעת...

אני יודעת שאני אמורה לקחת את זה בפורפורציה...אבל קשהה ליי כ"ככ!!! אני זקוקה לבעלי (-וגם הוא לי וודאי) וזה קשה ליי!! אני רוצה לישון איתו,להתעורר איתו,לחבק אותו....שבועיים שזה לא היה!!!! אחרי שעה..... זהו... זה לא פיירר!!!

זה גם זה וגם הלך החודש...שמבחינת זמנים זה הזמנים הכי טובים שהיה לנו אחרי המחזור...תמיד עד הטבילה או שפיספסנו ביוץ או שזה היה ביום של הביוץ...פה היה לנו יומיים לפני הביץ ומה יצא מזה??? גורנישטטטטטטט!!
  • קודם כל
  • אני מרגישה כ"כ סתומה!! יושבת בעבודה ובוכה...!!

הייתי צריכה להקשיב לבעלי ולהישאר היום בבית... אני מקווה שעד מחר זה יעבור...

בקרום הבתולין לא יוצא די הרבה דם?? יוצא קצת וזהו?? יוצא גם חתיכות? (-סליחה על התיאור)

אני זקוקה לבעליי,לחיבוק שלו....מבחינתי זה שהצלחנו להיות ביחד שעה זה כלום...אני כאילו ממשיכה את השבועיים שהיינו אסורים.

אולי זה ישמע שאני קצת מגזימה-אני אני מרגישה גודש בגרון, לא יכולה לעצור את הדמעות! עצוב לי,קשה לי,רע לי אני אפילו לא יכולה לתאר לכן עד כמה
  • בקריעת קרום הבתולין יורד ממש מעט דם, בלי שום חתיכות.
    לי לפחות ירדו כמה טיפות.

תתקנו אותי בנות אם אני טועה....

אני חושבת שכדאי לך ללכת הביתה היום ולהרגע ולהזמין תור לרופא שיבדוק שהכל בסדר.

• אז בליל הכלולות ירד לי טיפות...ממש בקטנה... הפעם יצא לי מלא דם. עם חתיכות. גדולות וקטנות....

אני לא יכולה לצאת עכשיו מהעבודה...הבוס יעשה לי פרצופים... ויתחיל לתחקר אותי למה אני רוצה לצאת...מספיק היום הגעתי לו מאוחר והוא דיבר איתי על זה... (-דיבר די נחמד,עם פרצופים,אבל דיבר...)

אני מפחדת ללכת לרופא....מה אין כזה אופציה שזה הקרום? כשבעלי נכנס הוא לא יכול לזוז שם בפנים..הוא רק ניכנס,מסיים וזהו..... אם זה לא הקרום-אז מה זה?
  • אני מאוד מאוד מבינה אותך...
    עברתי את אותו הסיפור עם בעלי ועכשיו גם חברה שלי משתפת אותי וזה קרה לה גם בדיוק.
    אני ממליצה לך ללכת לרופאת נשים שתבדוק אם כל הבתולין נקרעו ואולי יש לך שם פצע או משהו כזה, ע"מ שבפעם הבאה לא יחזור על עצמו מה שקרה.
    יש רופאות שגוזרות את מה שנשאר (מבחינה הלכתית זה מותר לגמרי) ואז את יכולה להיות רגועה שהכל יצא כבר.
    לפעמים בקריעת הבתולין כן יוצא הרבה דם ולפעמים כמעט ולא זה תלוי בכל אישה בנפרד.
    אם את רוצה שם של רופאת נשים שמטפלת בנושא הזה תפני אלי בפרטי ואני אנסה לעזור לך.
    אל תדאגי, גם לי היו קצת בעיות כאלה מיד אחרי החתונה ואחר כך נכנסתי כל פעם להריון כל כך מהר שאנחנו עוד לא נשואים חמש שנים וכבר יש לנו שלושה ילדים.
    אל תדאגי! ה' בשמים רואה מי שעודה קצת מסירות נפש כדי לשמור על טהרת המשפחה והוא נותן בחזרה את כל מה שאת רוצה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • הייתי חייבת לראות במה מדובר... ואני חושבת שזה כן הקרום...כי הלכתי לשירותים וניסתי עם האצבע לראות אם משהו שם אחרת...קליל יותר... ואני חושבת שמשהו השתנה שם...משהו נהיה קליל יותר עם האצבע....

(-מצטערת על התיאור...אבל הייתי חייבת לבדוק במה מדובר...זה עדיין לא אומר שזה זה בוודאות....נראה לי..
  • mirifu איך אני יכולה לפנות אלייך בפרטי?
  • אני דיממתי הרבההההההההההה כך שיש מצב שזה הקרום....
  • לפני 4 שנים גם לי זה קרה.....אחרי שהיתי מק'יימת יחסים חצי שנה....פתאום ירד לי מלא מלא דם...בכמויות!!! אבל הרופא אמר לי שיכול להיות שזה פציעה זה לא הקרום!! היתי כנראה יבשה מדי....

מה
  • תפני אלי במייל: [email protected]
    מחכה לשמוע ממך.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אווייי מותק...
    איזה מבאס זה...

חברה ממש טובה שלי סיפרה לי שזה קרה גם לה, ש3 חודשים אחרי החתונה הרופאה שלה אמרה שהוא לא נקרע לגמרי..

זה מבאס אבל כמו שאמרו לך ה' רואה את הכאב שלך ובע"ה בקרוב הכל יתגמד ותראי תוצאות בדיקת הריון חיוביות! אמן!!
    מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך שזה יהיה אפילו החודש!!
  • אני לא בטוחה שעם דם בתולין את אסורה, כדאי לבדוק זאת עם מקור יותר מוסמך...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תמיד יש סיכוי מותק, אל תיהי עצובה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• דם בתולין אוסר. ממקור מוסמך
  • אוייי אני ממש מבינה אותך לא קל להיות רחוקה מבעלול
    אך אני גם בעד שאוליי תצאו קצת ביחד למרות הקושי של הנגיע אבל לפחות תוכלו קצת לדבר ולהיות אוזן קשבת את לשני
    ולגבי הדם של הבטולין זה משהו שלא אמור להיתמשך לי היה מאת מאוד דם בכמה טיפוט במהלך היום ולמחרת נקי לגמרי
    לגבי האיסור אני בספק אם זה אסור כי הרי ביום החתונה את נישלחת לליל הכלולות בידיע
    שאת אמורה לדמם ולפי מה שאת אומרת שזה אסור אז איך נאבד את הבטולין שלנו?
    יש כאן איזה שהיא סטירה אני חושבת שכדאי שתבדקי זאת שוב
    לילי
  • הנושא בדוק. אנחנו בליל הכלולות לא הצלחנו להיות ביחד... היה לי נורא כואב...והמקום לא כ"כ היה לנו ברור.... יום אחרי הצלחנו-ונאסרנו... כן כן, יומיים אחרי החתונה היינו אסורים אחד לשני...

תנו בבקשה רעיונות נחמדים ליציאה........
  • אני חושבת שיהיה לכם נחמד בקפקפה מסעדה חלבית כשרה
    לילי
  • רעיונות ליציאה- תלוי מה אתם אוהבים.. סרט? בית קפה? טיילת? קניון/שופינג? כלזוג אוהב דברים אחרים... הכי חשוב שמשהו שיעשה לכם ולך בעיקר (חח...) טוב. וכמה שיותר מהר- אל תדחי כי זמן שעובר ואז עצובה זה סתם חבל...

בהצלחה!! :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה