גם אצלכם מאוננים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

35 תגובות
עמוד 1

• מי אמר לך שבנים זה קל??? הוא שפוי תגידי

• לבני היתה תקופה לא מזמן שהוא נגה כל הזמן אבל לא במיטה ודיברתי על זה עם הרופאת ילדים שלו אז היא אמרה לא לדבר וסיבה לכך ככל הנראה זה גדילה של האיבר. את האמת הוא הפסיק . שמתי כמה פעמים שהוא קם עם זקפה ששאלתי את בעלי ואת הרופאה והם צשחקו ואמרו אותו דבר : מה את רוצה הוא גבר . זה לא מעסיק אותו את האמת . עושה פיפי ונגמר הסיפור .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בנות אבל זה ידוע זה תופעה מאוד מאוד מוכרת
    ואניה בגיל של זהר את לא אמורה להעיר לו על זה בכלל
    עוד מעט להתחיל רק להעיר לו שלא יעשה ליד אנשים אלא בפרטיות
    אניוש ממך הייתי מצפה שתדעי

• סליחה....
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נטלי הרגת אותי

• האחיין שלך ממשיך לככב אני רואה

• ברור תקף גם לבנים וגם לבנות את הבנות יותר קשה "לתפוס"
    כאילו מה? יש כאן מישהו שזה חדש לה? או מישהי שלא יודעת שבנים בכל גיל מתעוררים בבוקר עם זיקפת בוקר טוב?
    דיייייי ..אתן רציניות?
  • הרגתן אותי

• מרינה את האמת

• תופעה מוכרת וידועה (ועדיין מביכה! במיוחד לנו האמהות שלא רגילות לחשוב על הקטנטנים שיצאו לנו מהבטן כעל יצורים מיניים).
    אני לא מייחסת לזה חשיבות יתרה
    למרות שאצלנו זה בא עם הצהרות "אמא תראי איזה גדול הוא!"
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • יוווווווווווווווווו הרגתם אותי
    ואת יותם לא ראיתי נוגע בבולבון ובטח שלא משחק איתו, אבל כמו שאמרו הבנות זה טבעי ושזה ייקרה אני לא מתכוונת להעיר בכלל, זה חלק בלתי נפרד מההתפתחות שלהם.

• טוהר
  • לא רק בנים מאוננים
  • מרינה שובבה שכמותך - לא לסחוב לכיוונים האלה - יום ראשון בבוקר- תני קצת לנוח משרשור האוורור...
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • נועם כבר מזמן גילה את יתרונות הטוש באמבטיה
  • שקד נוגע בבולבול שלו הרבה מאז שהוא בלי חיתול.
    יש גם מצבים שהוא נצמד לכדור או בלון.
    כשהוא נוגע בבולבול, אני לא מעירה לו, אבל כשהוא מתחיל להצמד לחפצים, אני מסבירה לו שזה עניין פרטי ואישי ועושים את זה רק בחדר.
    לא כל כך עוזר בינתיים, הוא לא מבין. אבל אני מסיחה את דעתו על משהו כשאנחנו ליד אנשים.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני שובבה? מה פתאום? איך יכלת לחשוב כך...אני סי הצניעות

אבל בגדול..לא אני פתחתי את השירשור למרות שאני עד עכשיו עוד לא יצאתי מהשוק שיש בנות שלא ידעו את זה טוב שאניה פתחה את השירשור
  • טוב אני חייבת להודות שמרינה חייבת לשרוץ פה יותר!!!!
  • מרינה מכירה ומבינה , רק חשבתי שזה בגיל מבוגר קצת יותר . למזלי בני בנתיים לא מתמקד בזה אלא בלפעיל דברים אלקטרוניים . אותי מעניין מי לימד אותו לפעל את אייפון כולל דברים שאני ובעלי לא ידענו שקיימים וגם לגלוש באינטרנט באתרים שלו , שד יודע שהוא איך הוא מוצא אתם .
    הורים שלי שזה לא הם ואני די מאמינה להם הם לא ידעים אפילו לענות לשיחה שם. והוא רב איתי מי יושב על המחשב ...
    זה בטוח פחות טבעי ממשחקים טבעיים ....
  • מיכל גם אצלנו שחר ככה
    טבעי לחלוטין אני כל הזמן מסבירה שזה דברים שעושים שאנשים לא מסתכלים

• יאללה יולי..פתחי שירשור אחר
  • יאללה

• אצל ליאבי יש לי תמונה של האולטרסאונד שהוא נוגע שם

• ברור !!! וזה בריא ובסדר.
    כל עוד זה בחדר שלהם..
    מה שמצחיק שאחרי הפעולה העיניין ישר..
    אז הם צועקים ביחד "בולבול ישר" עשרים פעם בערך...
    ועוד עושים השוואות

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • מעניין...
    כמה דברים:
    תינוק אנושי נולד עם רגשות מיניים - תינוקת אנושית כנ"ל . רגשות מיניים אלו הולכים ומתפתחים במהלך הגדילה. התשתית להתפתחות בריאה של המיניות כוללת: שיחה גלויה, מתן הסבר, התחלקות ברגשות, מתן לגיטימציה לריגוש מיני תוך כדי שימת גבולות סבירים.
    בנוסף, מודעות למין, הקניית ידע על מין ויכולת לתקשר בפתיחות בנושא, הם המטרות העיקריות של החינוך למיניות.
    אגב, בנות ובנים מאוננים בצורה שווה...
    שרון.
  • שרון אני אף פעם לא שמתי לב לנושא , השאילה שאם הוא לא עושה את זה הרבה זה לא בסדר ?

• אלינה - אצלי בדיוק בדיוק כמו אצלך.
    יש לי בת ושני בנים, מעולם לא ראיתי אצל מי מהם פעילות מינית אינטנסיבית.
    אבל אני יודעת שהיא קיימת (הפעילות ).
    תראי, למעשה - זו דרכו של אדם להיות בוגר. לאדם בוגר יש צרכים מיניים, והדרך לשם מתחילה מינקות.
    ככה זה וזו עובדה ביולוגית אנושית...
    אם הרבה או מעט, אם בגלוי או בסתר, אם באינטנסיביות או קצת פחות - זה כבר תלוי בהבדלים בין אישיים, בתורשה, במסרים סביבתיים ומשפחתיים שהילד מקבל.
    אני מניחה שזה בסדר - וגם זה בסדר.
    ילדתי חגגה 15 עכשיו ולא נראה שהתנהגותה (המינית או בכלל...) מופנמת, בעייתית או עצורה באיזושהי צורה.
    מצד שני - אף אני עצמי לא נוהגת לנופף בחיצוניות המעבירה מסרים כאלו ואחרים, ואף בתור ילדה לא נהגתי כך.
    אז אני מניחה שבאמת - לתורשה ולמסרים חברתיים (בעיקר כאלו שאינם מודעים) יש מקום רב, רב מאד.
    שרון.
  • בעקרון אני הרי מאוד פתוחה עם בני בהתם לגיל ומנסה לענות לכל השאילות שלו ולא לענות או לספר סיפורי סבתא . אם הוא שואל אני מקפידה להסביר לו בהתאם לרמת ההבנה שלו אם הוא שואל . ברמה אישית לא אוהבת שום דבר לפעילות שקשורה למיניות בפומבי , לא יצא לי להתקל בזה ים בני .
  • ברגע שהם מגלים שיש רגל שלישית בין הרגליים זה הופך למשחק.
    מביך?? כן והרבה, טבעי? ביותר ופשוט זורמים.
  • הרי לא באמת חשבתם שהנושא של זקפת בוקר הוא זר לי...??

נכון שבעלי הוא הגבר הראשון שלי אבל בכל זאת אנחנו יחד כבר 10 שנים
    ותאמינו לי בעשור למדתי את תורת נחש חד העין בעל פה(יצא כפל משמעות

• עידן לפעמים מתעסק עם עצמו באמבטיה...אני לא מעירה לו מהפדיחה חח
    אהוד גם כן מתחיל לחקור את עצמו באמבטיה לפעמים זה מצחיק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה