האם יש עוד טיפת נחמה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה לכן בנות יקרות על התמיכה והעידוד בעקבות השירשור הקודם. אין עליכןןן בעולםם!!! אתן מקסימות!! תודה תודה תודה!!

אני לא זוכרת אם בעלי סיים לפני שנקרע לי הקרום(-וזה זה) או אחרי שזה נקרע אבל הוא סיים בפנים. ממש בפנים. אחרי שהוא סיים אמרתי לו שלא יצא ממני והוא יצא ממני אחרי כמה דק'.... כשהוא יצא אחרי 10 שניות התחלתי להרגיש את הדם יוצא ממני...

השאלה שלי היא-האם יש עוד סיכוי קטן להריון?? כי יכול להיות (-וזה רוב הסיכויים שהזרע יצא עם כל הדם שיצא ממני) אבל מצד שני מספיק זרעון אחד... וזרעים מגיעים מהר ליעד שלהם... ובעלי לא יצא ישר ככה שהזרעים לא יצאו ישר... אבל אולי הדם חסם אותם מללכת ליעדם... ו....אני בתקופה הפורה שלי!! הייתי עם בעלי ב-25/6/2011 (בלילה) ובמחשבון ביוץ מראה שהביוץ שלי ב-27/28
    בקיצור,לא אשגע אותכם יותר מידי-לדעתכן-יש סיכוי לאיזה משהו??
5 תגובות
עמוד 1
  • ברור שיש סיכוי!!!!!!!!!! אחותי נקלטה בדיוק בליל כלולות שאחריו היא גם לא הייתה עם בעלה שבועיים (היא שומרת נידה כמוך) ומיד לאחר מכן היא גילתה שהיא בהריון
  • אני לא יודעת כמה יצא דם לאחותך...אבל לי יצא מלללללאא!! ובדר"כ בליל הכלולות זה הזמן הכי קרוב לביוץ...ופה הייתי עם בעלי ב25/6 ואני מבייצת בין ב-27/6 ל-28/6... ושטפתי את עצמי אחרי 10 דק' מהדם....
  • ויש סיכוי גדול שהזרעים יצאו עם כל הדם שיצא לי.... ואתמול זה הפעם היחידה שנוכל לעבוד החודש....כי אנחנו שומים טהרת המשפחה-ונאסרנו.... אז גם רק מנסיון אחד אפשרי?
  • די מאמי את ממש בלחץ אטומי ולחינם, תירגעי הלחץ לא תורם לך
    אני מבינה שיש תחושת תסכול ותחושת פספוס אך מוקדם מידי לדעת
    הלחץ לא תורם לקליטה להריון וגם לא למצב הנפשי אז אנא ממך תירגעי
    את חייבת לקחת את עצמך בידיים ופשוט לנסות לשכוח ממה שהיה ולהמשיך הלאה
    אל תתרכזי בדברים שליליים תחשבי על דברים טובים וחיוביים תנסי לדמיין דברים חיובים ולחשוב על דברים חיובים בחיים שלך ותתרכזי בהם

הלן
  • את צודקת,לא יעזור עכשיו כלום... זה לא פתאום שאני אהיה טהורה לבעלי ונוכל לנצל את הזמן... וזה לא שעכשיו הוא יוכל להביא לי חיבוק... באמת לא יעזור כלום... אבל אני מרגישה שאני חייבת להוציאא...לשחרר...אני עובדת על עצמי,ועל המחשבה...אבל בצידו יש גם את הקושי של העניין... אני סה"כ כמה שעות מאחורי כל הסיפור.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה