איזה סוף שבוע עברנו - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה התחיל עם קצת כאב גרון וחום בחמישי אחה"צ - ישר רצנו לרופאה - דלקת גרון קלה בנתיים שום דבר.
    ביום שישי בבוקר אכלה טיפה ויצאנו קצת ובצהריים שקד התחילה לבכות כואב לי הפה כואב לי ובקושי אכלה ושתתה וכל הזמן תפסה את הפה - כבר חשבתי שכואבת לה השן כי היא אמרה שהשיניים כואבות. בצהריים היה ממש בכי של סבל ולא יכלה להירדם והתפתלה מכאבים נתנו לה נורופן ועד נשרדמה הנשמה יצאה. בערב כשהיינו אצל אמא שלי אחותי אמרה שאולי זה באמת שן ואני כבר בסרטים שהיא לא תשתף פעולה וכו והיא הוציאה שיניים כל כך מאוחר שרק לא מזמן יצאו אמרתי איך שיניים. ובערב גם איכשהו שיחקה עם אחיין שלי אז שכחה אבל לא נגעה אפילו בשתייה ועל כל טיפה שתייה תופסת את הפה וממש בוכה מכאבים. הקטע שכל רגע הראתה מקום אחר פעם הגרון פעם הלחיים פעם הלשון בגל זה לא נראה לי השיניים למרות שהתלוננה על השיניים. כל הזמן היינו על נורופן ואקמול ואת הלילה דווקא העברנו איכשהו ובכתה תוך כדי שינה כי היו לה כאבים. ביום שבת בבוקר אותו הדבר כאבים לא נדבר כבר על אוכל אלא גם לשתות לא הולך לא עם קש ולא עם כפית ולא שום דבר. הלכנו למוקד והרופאה מראה לי בפה שלה כל הפה מלא אפטות והלחיים והלשון והגרון - אלוהים ישמור אותי. ישר נרגעתי שזה לא השיניים.
    נתננה לנו איזה ספריי. הלכנו לקנות את הספריי ועוד כמה תרופות בסופר פארם הילדה כל כך רצתה אצבעות קידנר ואמרתי לה שיש בבית והיא כל כך ביקשה וממש התחננה עם האצבע והעיניים מרוב כאבים אפילו לא יכלה לדבר קניתי לה ועל הביס הראשון כאלו צרחות של כאבים וכמובן שירקה ישר. ניסיתי להכין לה כמה דברים רכים חתכתי לחם וערבבתי עם קוטג וחלב גם לא שום דבר - טוב הבנתי שלאכול לא נורא היא לא יכולה אבל שתשתה - בקושי שתתה טיפה עם כפית קש כאב לה על הלשון. לקראת ערב התחילה טיפה לשתות אחרי הרבה תחנוניםטיפה היתה לה טיפה הקלה מהנורופן שהקל לשעה בדיוק.
    הבוקר יוסי לקח אותה לרופאה שלה ואכן ראתה את כל האפטות ולהמשיך בספריי. היום עוד כואב לה אבל ממש ממש טיפה פחות כבר טיפה אכלה ואחרי כל ביס מחזיקה את הפה - מסכנה הילדה כבר התעלפה מרוב רעב.
    מחר אני רציתי להישאר איתה ועשו לי כאלו פרצופים אז ההורים שלי יישארו איתה מחר וביום שלישי אני - על גן אין מה לדבר בכלל כי זה מדבק מאוד.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    הספריי זה אכן SOS ובמשהו טיפה עוזר היום היא היתה אצל אמא שלי ולא רצתה לאכול כל היום אבל בצהריים אכלתה טיפה אורז וסוף סוף מצאנו עז בכבר יעבץ אצל איזו תימניה שחולבת את העז לתוחך כוסית כזאת ונותנת לילדים לשתות מכוס כדי שלא יפחדו ונותנת גם הבייתה - זה ממש מקום מוכרשמטפל בפצעי פה אפטות ומחלות הפה והתלפיים והוא בפיקוח ווטרינרי תחת השגחה של משרד החקלאות ויש להם שלוש עיזים שם ומישהי שעובדת עם יוסי מסרה שהיא מכירה אותם - שכנה שלהם ושהם באמת דוגים בריאותית לעיזים - יש להם 3 עיזים בקיצור שקד מתלהבת מהרעיון של זה וכל רגע מבקשת עוד קצת
15 תגובות
עמוד 1
  • מסכנונה קטנה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מחלה איומה - הטראומה של חיי
    אצלי כל פעם שלהב אומרת איה ישר אני חוקרת לה עד הריאות

• אוי ואבוי , נשמע נוראי
  • שרית - דחוף להשפריץ לה חלב עיזים ישר לפה, רק זה עוזר לחרא הזה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מסכנה, שתרגיש טוב
  • את חייבת למצוא עז, ממש ככה תבררי באיזה מושב
    קרוב לבית רק זה עוזר ולא לקנות חלב עזים מהסופר
    זה לא אותו דבר.
    תבדקי כמובן שיש לעז את כל האישורים הויטרינריים.

החלמה מהירה
  • רפואה שלמה
  • החלמה מהירה

• מסכנה

• איך שרשמת על הפה- ישר חשבתי על אפטות- זה בהחלט זוועה.
    מסכנונה שתרגיש טוב והלמה מהירה

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • שתרגיש טוב! רק בריאות!
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • כפרה על הכסף העיקר שתרגיש טוב. גם לא רציתי מקום שהעיזים לא מחוסנות או משהו כזה אז בשביל מחוסנות צריך לשלם . . . .

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה