צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, סורי מראש על האורך והבלבול, אני בעצמי לא מבינה מה קורה...
    אני עם הסטוריה של 2 הפלות (מוקדמות- בקושי זיהו שיש הריון) ו- 1 חוץ רחמית שעברתי ניתוח...
    הפנו אותי לעשות צילום רחם, לאחר שעשיתי את כל בדיקות הדם השיגרתיות, ובדיקות קרישיות וגם היסטרוסקופיה- שהכל יצא תקין.
    אני כרגע ביום השני למחזור, אורך המחזור שלי בד"כ סביבות 6-7 ימים. ואני מקבלת כל סביבות 35-37 יום.
    קבעתי את הבדיקה ליום ה- 11 למחזור, זה יצא באמצע ה- 7 נקיים (שומרת נידה...)

כשהתקשרתי למרפאה היום להודיע שקיבלתי אתמול מחזור, הם שאלו שאלות מוזרות...
    כמה זמן המחזור לוקח בד"כ, וכל כמה זמן מקבלת?- את זה עוד הבנתי...
    אבל אז אמרו שאני כנראה יהיה טמאה אחרי הבדיקה, שאני צריכה לשאול רב, ואולי לדחות את הבדיקה לחודש הבא...

למה לדחות את הבדיקה????????????????
    עד שהצלחתי לקבוע אותה, אני רוצה להיפתר מהבדיקה הזאתי! ועוד הצלחתי לקבוע תור יום אח"כ לרופאה שלי, זה בזמנו נראה לי מושלם!

מה הקטע בזה???? ממש לא הבנתי למה לדחות אותה? או מה לא בסדר בזמן שקבעתי (שקבעתי בעצם בזמן שאמרו לי!)
    מישהי מבינה משהו בזה? אני סוף הדרך מבולבלת מכל העסק!
10 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי
  • תודה על התגובה! ממש מצטערת, אני בעצמי מבולבלת, רק התחלתי את "הרומן" שלי עם המרפאה, והכל חדש לי.
    הקיצר קבעתי תור לבדיקת צילום רחם לשבוע הבא- זה יצא ביום ה- 11 מתחילת המחזור הנוכחית.
    במרפאה אמרו לי היום שאולי בגלל שאני אחשב "נידה" אז כדאי לדחות את הבדיקה לחודש הבא....
    זה מה שלא הבנתי באמת, למה זה שאולי יהיה "נידה" בגלל בדיקת צילום הרחם, צריך למנוע ממני לעשות את הבדיקה החודש?

כל העסק מסובך ובלבל אותי, ואני שונאת להיות "תלויה באוויר", אני תמיד רוצה להבין מה קורה סביבי, אחרת זה משגע אותי!
  • צילום רחם זו בדיקה פולשנית,קצת לא נעימה.ייתכן דימום אחריה אולי זאת הסיבה למה שאמרו לך.
  • כל עוד סיימת מחזור - את יכולה לבצע את הבדיקה,
    אם לא תוכלי לקיים יחסים אחרי הבדיקה, זו כבר בעיה שלך - ולא של מבצע הבדיקה
    זו החלטה שלך...
    לפעמים יש מעט דימום אחרי הבדיקה....
    זה לא אומר שאת לא יכולה כבר לעבור אותה החודש,
    ואם תחליטי שלא מתאים לכם מבחינה דתית לקיים יחסים החודש...לא תעשו זאת...
    חבל לדחות
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כמו שהבנות ענו,
    הבדיקה היא פולשנית ויש מעט דימום אחריה אז לכן ככל הנראה את תהיי טמאה (אני לא מבינה בזה..)
    החלטה שלך מתי לעשות את הבדיקה, אם את ובעלך החודש תחליטו שלא תהיו יחד בשביל הבדיקה זה לא עניינו של אף אחד מלבדכם.

לא הבנתי למה לדחות את הבדיקה
  • תודה רבה על התגובות!
    באמת התקשרתי לרב במכון פועה, והוא אמר שלרוב הבדיקה לא מטמא (רק לשאול כמה שאלות את הבודק...), והוא ממש לא הבין מה רצו ממני, ולמה אני צריכה לדחות את הבדיקה?
    ממש מוזר כל העסק...

אבל..... העיקר שניפטר מזה....

הציעו לי לקחת 2 כדורים לשיכוח כאבים שעה לפני, ואפשר לאכול ולשתות- קל מאוד...- אני עושה את הבידקה על הבוקר...
    יש למישהי הצעות נוספות? כל דבר יתקבל בברכה!

• בהצלחה בבדיקה
  • בהצלחה

• בהצלחה! תעדכני איך היה ..

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה