החופש רק התחיל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה ממש עצוב,
    בני נוער בחופש מחפשים את עצמם.. זהו! זה מה שהם עושים..
11 תגובות
עמוד 1
  • ממש עצוב
  • ממש מרגיז

אני לא אומרת שההורים ישימו את הילדים בבית ולא יתנו להם לצאת אבל להסתובב בגיל 14-15 עד שעות כאלה ברחובות זה ממש מאוד אותם לעשות דברים שאפילו הם לא חושבים על זה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מוכר מאוד
  • ואצלינו בני 12-14 מטיילים ב4 אחר הצהריים עם סקייטבורד ובקבוק בירה של חצי ליטר!!!!!

ליד המאפייה היום בבוקר ישבו שני בני 17 מסטולים!!! ב6 בבוקר
    לא ראית את העיניים מרוב האודם שהיה להם

• הורים מתייאשים מהילדים שלהם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אכן עצוב

• והשפה שלהם זו פה שמפיק מרגליות ממש

• לא, הם לא מדברים,
    הם צווחים כאילו דחפו להם מטאטא לתחת
  • מזעזע...גם פה יש נוער דפוק (במילה עדינה) השיעמום מחרפן אותם

• אצלנו יש נוער נהדר! באמת.
    יש אחוז גבוה מאוד של מתנדבים בכל מיני עמותות ובכל מיני ארגונים.
    יש כמובן, לא חסרים גם בני נוער מהסוג שצויין כאן, בגינה אנחנו מוצאים בדלים של גו'וינטים, בקבוקי זכוכית שבורים וכד'.
    יחד עם זאת - השנה כמות הפקחים גדלה משמעותית עבור המשימה הזו - על בני נוער שמרעישים באמצע הלילה יוטלו קנסות גבוהים וכמובן גם על ונדליזם (לדעתי ההורים צריכים לשלם על הנזקים, אם אני וזכרת נכון...) אני מקווה שזה יעזור.
    יש גם יותר פעילות לבני הנוער, כניראה שצריך יותר פעילויות עבורם. ברובם לא עובדים (וחבל!) וכך הם יוצאים מהמסגרת ל72 יום ברצף (יחסית ל-365 יום בשנה זה ממש לא מעט!).
    עד שעיריות לא יפנימו שחייבים לעשות עבורם פעילויות או לפחות להנגיש להם מקומות מפגש - זה לא ישתנה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה