בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר עשיתי בדיקת דם והגיעה התוצאה.. :)

BETA-HCG <10 IU/L
    <10

מה זה אומר???

10 תגובות
עמוד 1
  • הדס, זה נראה לי מאוד נמוך,
    אני יודעת שבטא פחות מ-5 זו תוצאה שלילית
    אבל 10 אני לא יודעת,
    אני מקווה בשבילך שזו תוצאה חיובית
    בהצלחה
  • תבדקי בפורום שאלות רפואיות של יולדת !
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • אני כותבת לכן שהדמעות זולגות.. הרופאה שלי ענתה ואמרה שאצלה במחשב מופיע קטן מ10. שזה שלילי :(
    לצערי אני מספידה את ההריון, בטוח שאקבל עכשיו.. הגיוני שכן.
  • הדסי נשמה די תתעודדי
    אם לא החודש אז חודש הבא, די זה לא סיבה להיכנס להריון

הכל יסתדר בסוף פשוט החודש הזה הוא לא שלך וזה הכל

חעייכי הכל לטובה

הלן
  • התכוונתי שלא סיבה להיכנס לדיכאון
  • הדס, אני ממש ממש מבינה אותך.
    גם לי היה חודש כזה שאיחר לי המחזור שבוע, הלכתי לעשות בדיקת דם ויצא שלילי. ממש התאכזבתי כי האמנתי כל כך שזה החודש שלי מכיוון שגם היו לי את כל הסימנים לתחילת הריון. ברגע שנרגעתי, גם הגוף נרגע, והגיע ה-
  • אל תהייי עצובה...
    אני כל כך מבינה אותך... כבר כמה פעמים שהייתי בטוחה שאני בהריון ויצא שלילי... זה מאוד מאכזב אבל את חייבת להשאר אופטימית בתקווה שהחודש הבא שלך....
  • אני לא הייתי מספידה עדיין!!
    בדיוק כתבתי עכשיו לתותי שאני התחלתי את ההירון עם בטא 15!! ואחרי יומיים כבר היה 450!
    חכי יומים ותעשי שוב. 10 זה לא 5! מ5 ומטה זה לא הריון.יכול להיות שלא חישבת נכון את הביוץ וההריון מאוד מאוד צעיר.

• האמת היא שהתקשרתי לרופאת המשפחה והיא אמרה לי שזה שלילי..
    יכול להיות שעוד יש סיכוי להריון??
    עברו 40 ימים מאז המחזור האחרון שהיה לי.. אף פעם לא היה כך.

• היי

גם לי ידוע מתחת ל5 שלילייייי

אני בכלללללללללללל לא הייתי ממהרת לשלול הריון !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה