שלום-חדשה בפורום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן- האמת שאני כבר 5 חודשים נכנסת לפורום ומתרגשת איתכן כל פעם מחדש, אבל פעם ראשונה שאני כותבת. בכל מקרה לפני 5 חודשים עברתי הפלה הריון ראשון ספונטני אבל שק ריק
    מאז אנחנו מנסים כולל חישובים והכל אך ללא הצלחה. היום הגיע ה ואני שוב על הפנים כי הפעם באמת הייתי בטוחה.
    מישהי פה יודעת אם יכול להיות השפעה של מה שעברתי על הנסיון שלא מצליח. כלומר אומרים שאחרי הפלה הפוריות יותר גבוהה, אבל אם משהו נפגע שם ולא שמו לב
9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה...
  • הי שינשין, מצטערת לשמוע על ההפלה שעברת...

• בהצלחה בחודש הבא
  • ברוכה הבאה!!!!! מאחלת לך שהות קצרה בפורום(: שיראל
  • ברוכה הבאה
  • היי קודם כול צר לי לשמוע על ההפלה
    וברוכה הבאה לפורום מאחלת שהות קצרה

מבינה מאוד ללבך לא קל לעבור הפלה מקווה שהיתעודדת מהר וכמו שהבנות כבר אמרו הכול תקיון אין לך ממה לחשוש
    מחזיקה לך
    לילי
  • תודה לכולן אתן פשוט מקסימות מקווה לכולנו שהות קצרה פה, אבל לפחות שלא נהיה לבד בדרך...

• הי שיר- אני בת 28, מה שמצחיק שבחודש הראשון שניסינו נכנסתי להריון, רק חבל שהוא נגמרחודשיים הריון ו5 חודשים מנסים ללא הצלחה... נראה לי רופא פוריות לא אתייחס אליו בשלב הזה, נכון?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה