לתותי ולכל מי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תותי, קודם כל ושוב - מזל טוב!!!!

דבר שני, גם אני התחלתי לשים רגליים על הקיר אך ללא מקלחת חמה.
    אני מעדיפה לא לקום, ולהשאר במצב שכיבה אחרי שאנחנו עושים כדי שלא יצא הזרע.
    ולשאלתי: כשאת מתקלחת את לא מרגישה שכל הזרע יוצא ממך??

דבר שלישי, איך מבקשים לעשות מעקב זקיקים?
    אנחנו מנסים 8 חודשים ואם החודש הזה לא ילך לנו אני רוצה גם לבקש. אני מעדיפה לא לבקש מרופא הנשים שיש לנו כאן בעיר, כי הוא מבוגר והתחיל לרעוד בזמן האחרון. אז ממי מבקשים? יש רופא מיוחד לזה?
    אני לא רוצה כבר להספיד את החודש, יש לי עוד שבוע ויומיים, אבל למקרה ש....

11 תגובות
עמוד 1
  • 1. שוב תודה
    2. מה שצריך להשאר בפנים נשאר תחשבי על זה שיש מיליוני זירעונים
    3. לגבי מעקב זקיקים לא ממש מבינה בזה ...

שיהיה לך המשך יום מקסים
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • אני מבולבלת, את לא עבר מעקב זקיקים?? כי היה נדמה לי שרשמת שראית יומיים לפני הביוץ זקיק בגובה 17 דרך אולטרסאונד, לא?
    אם כן, עברת אצל רופא נשים?

• היי רעות, קודם כל 8 חודשים זה מספיק כדי לבקש מעקב זקיקים.
    אני הלכתי לרופא הנשים שלי, זו בסה״כ בדיקת אולטרסאונד פשוטה שבה הרופא מודד את גודל הזקיק. היום אני מטופלת אצל רופא פוריות דרך קופת החולים מאוחדת. בגלל שאצלי המחזור לא מגיע טבעי, עשינו בדיקות ומחר אנחנו בפגישה אצלו להמשך תהליך.

פשוט תעברי רופא או תקבעי תור לרופא פוריות.

האם המחזור שלך סדיר?
    בעקרון, עד שנה לא מתרגשים. מעבר לשנה בודקים....
    בהצלחה!

• כן, המחזור שלי סדיר כל 26 יום.

אז את חושבת שכדאי לחכות לשנה של נסיונות?

כבר נמאס לי כל חודש להתאכזב מחדש.

ותודה על התשובה המהירה!
  • אז ככה.. מנסיון שלי. במעקב זקיקים בודקים את גדילת‏ ‏הזקיק‏ ‏אם‏ ‏בכלל‏ ‏מגיע‏ ‏למצב‏ ‏כזה.אני‏ ‏לדוגמא‏ ‏הלכתי‏ ‏ביום‏ ‏ה15‏ ‏למחזור וניצפו זקיקים קטנים מ10 הגעתי לאחר יומיים וארבע וככה שלוש פעמים וכשראו שאין אפילו זקיק אחד שמגיע למינימום 15 הפסקתי את המעקב זקיקים וזהו כעיקרון מעקב זקיקים כל יומיים לערך הולכים לאולטרסאונד. בהצלחה!!
  • רחלי, אם זכור לי נכון, את לא נשואה 5 חודשים??
    כבר הלכת למעקב זקיקים, זה לא מוקדם??

לא נתנו לך לקחת משהו כדי להגדיל את הזקיקים?

• נראה לי שהתבלבלתי בינך למישהי אחרת שמנסה 5 חודשים... סורי.

• אז ככה, מאוד יכול להיות שהמחזור שלך סדיר אבל הביוץ שלך יוצא מאוחר ולכן את מפספסת אותו. אם אתם מנסים כבר 8 חודשים אז אולי כן שווה לך ללכת לבדוק את זה עם רופא פוריות. להזיק זה לא יכול....

אני פשוט הייתי חסרת סבלנות והתחלתי ללכת לרופא פוריות ובדיעבד יצא לי טוב...
    אנחנו מנסים גם כ8 חודשים והפסקנו לפני כ-10 חודשים. הרופא אמר לי שטוב שבאנו אליו כי עכשיו אפשר לחקור את הסיבה שאנחנו לא נכנסים להריון.

רופא הפוריות נתן לי לעשות כל מיני בדיקות וגם לבעלי ומחר אנחנו הולכים אליו לבדוק מה עושים מעכשיו:-)

• קרן שיהיה לכם בהצלחה!!

אני גם אקבע תור לרופא נשים לחודש הבא, אם יגיע ה-
  • תקבעי תור כבר שהמחזור יגיע (מאחלת לך שלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה