היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
All children under 6 years stay free of charge when using existing bedding.
All children from 6 to 11 years are charged 50 % of the room stay per night per person when using existing bedding.
All older children or adults are charged EUR 30 per night per person for extra beds.
Maximum capacity of extra beds/babycots in a room is 1. בעברית : כל הילדים מתחת לגיל 6 לשהות ללא תשלום כאשר משתמשים במצעים קיימים.
כל הילדים 6-11 שנים נזקפות 50% של החדר להישאר ללילה לאדם כאשר משתמשים במצעים קיימים.
ילדים מבוגרים יותר או מבוגרים נזקפות 30 יורו ללילה לאדם עבור מיטות נוספות.
קיבולת מקסימלית של מיטות / נוספות בחדר היא 1. זה אומר שאני יכולה להזמין חדר ליחיד ??????????????? מצטרפים ל
072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
5 תגובות
עמוד 1
אם את מזמינה חדר ליחיד איך תשני איתו במיטת יחיד ? בעקרון יהו מקרים שבוקינג כן מתן לנו חדר עם מיתה זוגית , שלמנו עבור זוג ובני ישן אתנו . אנו בדרך כלל מתקשרים ומבררים . אפשר גם לשלוח מייל למלון והם תמיד מחזרים תשובה . http://www.holdthatpic.com/
אין לי בעיה לישון עם טל באותה מיטה
מצטרפים ל
072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
חדר single- בד"כ עם מיטת יחיד. יש מקומות שזאת מן מיטה וחצי אז לא תהיה לך בעיה לישון איתו באותה מיטה יש גם מצבים שתקבלי אפילו אם את לבד מיטה זוגית..קשה לדעת. אני כמו אלינה מציעה לך לשלוח להם אימייל. אכן תמיד עונים
אגב...התירגום לעברית לא נכון לדעתי...לא מדובר על מצעים..מדובר על מקומות שינה הקיימים בחדר. ז"א אם יש מיטה זוגית בחדר + ספה נפתחת ל2, זה סך הכל 4 מקומות שינה...אם נגיד את באה עם בן זוג + 2 ילדים..עבור 2 ילדים את תשלמי חצי מחיר לכל אחד. עוד ילד לא תוכלי להכניס כי אין מקומות שינה נוספים.
בדרך כלל בבוקינג שאת מזמינה מלון הרי הוא נותן לך אופציות לפי "הקבוצה " שלך . במקרה כזה עם זה כולל א. בוקר עדיף לקחת זוגי לדעתי . גם הפרש במחירים לא כזה גדול , לא ? http://www.holdthatpic.com/