שק הריון ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום ,
    מחזור אחרון 13/5 , זריקה אוביטרל 24/5 , הזרעה 25/5 .
    בתא 293.1 ב- 12/6 ושוב ב- 16/6 בתא - 1818.1 , בתאריך 20/6 היתי אצל הרופא שראה שק שקטן לגיל ההריון ומתאים לשבוע רביעי ולא חמש+ 3 ימים ושלח אותי שוב לבדיקת דם שיצאה 5047 ב- 23/6.
    היום שוב היתי אצלו אני כבר בשבוע 6+ 3 ימים השק אומנם גדל אך עדיין אין עובר ולא דופק , אני מאוד חוששת האם זה הגיוני שבשבוע הזה עדיין אין עובר? , ואם הביוץ היה מאוחר ולא נקלטתיי בהזרעה אלה טבעי אז איך הגיוני שגיליתי את ההריון מאוד מוקדם?

    דרושה תינוקת יפיפייה...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    בשבוע כזה של הריון אמורים לראות עובר עם דופק. בהנחה שזמן הביוץ נכון ושאין טעות באולטרסאונד , נראה שההריון אינו תקין. הבטא יכול להמשיך לעלות עד שלב מסויים גם אם ההריון אינו תקין.

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה