-
אני גם חושבת שהמחיר מוגזים, הבן שלך בן 4 חודשים,
מה יש להם לקנות בכל כך הרבה כסף?
אצלנו תמיד כל אחד מביא משהו, לא משלמים על כיבוד
נתנו 25 ש"ח למתנות שזה משהו כמו 800 ש"ח זה מספיק
למתנות.
לגבי הגדול נראה לי קצת פיספוס שהוא לא יבוא,
אבל באמת לא בסדר מצד ההורים להתלונן ולא
לעשות כלום.
-
איך אני שונאת התנהלות כזאת!
על כל הוצאה נוספת הם דורשים כסף! אפשר לחשוב שהם לא מרוויחים מספיק....
מסכימה איתך!
לכו, תהנו, תבלו ארבעתכם, אם זה לא מפריע לליאם זה מצוין.
תודיעו בגן שאתם לא מתכוננים להגיע וגם תודיעו למה אתם מוותרים על העונג אולי לשנים הבאות זה ישנה משהו....
-
גנית,
עדכנתי עכשיו את הסרגל
-
דווקא אני חושבת שאם הוא כבר כמעט בן 4 - הוא יבין יפה מאוד שהוא מפסיד משהו...תני לו לסיים את הגן כמו שצריך, בטח אם זה אחרי 3 שנים שהוא עם אותם חברים
לדעתי את צריכה לדבר עם מנהלת הגן ולהסביר לה שבשביל 2 ילדים זו הוצאה גדולה ושתעשה לך הנחה.
וגם לגבי ההורים שאוספים כסף - לדעתי 50 ש"ח מכל הורה זה המון ואת יכולה להגי ד את זה
בכל אופן אני חושבת שלא כדאי להפסיד את המסיבת סיום..
-
אה, ולגבי הלא להביא אחים - גם לי עושים פרצופים ואפילו מעירים לי שאני מביאה את ניצן למסיבות של יותם ולהפך.
על הXXX שלי!
אף גננת לא תגיד לי איך לחנך את הילדים שלי - אני חושבת שזה מחזק את הקשר בין האחים, ומלמד אותם להשתתף בשמחות אחד של השני (כן, כן כבר בגיל כזה). הם תמיד שמחים שהאח השני בא- הם תמיד מקבלים ממני את מלוא תשומת הלב, אני תמיד משתתפת בריקודים / בפעילות הורה ילד, תאמיני הרבה יותר מכל ההורים האחרים.
אז בקיצור תעשי מה שאת חושבת בקטע הזה.
(חה חה שמתן לב שזה קטע רגיש אצלי
-
מוגזם זה לא מילה
אנשים נפלו על הראש
אנחנו שילמנו לוועד השנה 60 שקל שכלל מתנות לצוות ופעילות ללג בעומר
ושלמנו גם לגן 220 שקל שזה סל תרבות וכסף למסיבת סיום
שהיו מסיבות בגן כל הורה הביא משהו לגן בזה נגמר הסיפור
תלכו תהנו יום שישי תעשו חיים תקנו הפתעות לילדים
-
ואי ואי כמה זמן שלא הייתי פהההה
[url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
-
-
אור-טל,
אני מלאה על הגן ברמות שאת אפילו לא יכולה להבין...
ההבדל ביני לבין ההורים כרגע הוא שאני לא מתבכיינת כמו שאת מכירה את החומר המדובר, אלא פשוט מבצעת.
אני רוצה להוסיף שמתנות נותנים כשמרוצים, ולמי שאוהבים ולא מתוך כפייה או הליכה אחרי העדר.
לא שחלילה אני רוצה להיות יוצאת דופן, אבל!!! את רואה בחוץ, אנשים מוחים על עליית מחירים בקוטג', בדלק - הכסף לא גודל על העצים.
מאחר וליאם לא יגיע ואת הצוות בגן שלו אנחנו אוהבים - אז אתן לו את הכבוד לתת את המתנות האישיות בעצמו.
-
לפני שנה כשהבן שלי היהבגן פרטי שילמתי 1700 לחודש +250 הרשמה לגן בתחילת השנה וביטוח וזהו שום לא שילמנו יותר כלום וכל השנה קיבלנו מתנות וחגיגות והכל
-
אני מסכימה עם הדס.
אולי כדאי לשקול לקחת לפחות את הגדול למסיבת הסיום בגן.
והמחירים באמת מוגזמים!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
את מוזמנת לצלצל
-
מוגזם לגמריי!
התשלום היחידי שמבקשים זה על ריתמוזיקה פעם בחודשיים.
-
אומנם אנחנו משלמים לא מעט 2400 אחרי הנחה על הגן פרטי בכ"ס עד 4 כולל שישי עד 12 אבל לא שקל מעבר. אני מביאה סימילאק מגבונים ותיתולים ומצעים נקיים וזהו ! שום דבר מעבר . חוגים יש להם כמעט כל יום אם מישהו חיצוני כמו ליטוף חיות כל פכם מביאים להם חיה אחרת עושים הרצאה. יש להם יום מוסיקה עם שירים וריקודים יש להם פיקניקים בחצר . יש יצירה ויוגה. בירך כל חודש יש טיול ביקר בחודשי הקיץ. מסיבת סיום עושים בבריכה ולא גובים שום דבר רק כל אחד צריך להביא משהו כמו אבטיח או פירוט או שתיה בהחלט לא מוגזם וסביר. בחגים מביאים רק לילד שלך מה שאת סמה הוא מקבל . לא יודעת בכלל מה זה לאסוף כספים ככה.
אבל אם אצלך כולם עושים את זה לא היתי נעמדת בשלי היתי מבתרת כי זה כייף לילדים הם כולם ביחד וזה סוף שנה יהיה לכם עוד הרבה הזדמנויות ללכת לים וארוחות בוקר תאמיני לי. אז אם את לבד נירא לי אין לך ברירה .
-
לפי דעתי זו ממש חוצפה לגבות כאלה מחירים על המסיבה
את האמת אני ממש מבינה אותך גם אני הייתי שוקלת אם לא ללכת אבל אולי במקום זה לעשות משהו אחר כדי שליאם לא ירגיש שהוא מפספס משהו
-
בהחלט מבינה על מה את מדברת
-
גם אצלנו נועם בגן פרטי, משלמים סכום מטורף כל חודש, הכי יקר נראה לי בעיר...
בנוסף בתחילת השנה צריך לשלם לוועד הגן סכום של 800 ש"ח בערך ל-צילומים, הצגות, חוגים, מתנות וכו'.
שנה שעברה כמו סתומה שילמתי על השבוע הראשון.
השנה הודעתי שעד שלא מקבלים את הצילומים של שנה שעברה, הם לא רואים ממני שקל נוסף. אנחנו בסוף יוני, עדיין אין תמונות של שנה שעברה (עליהם שילמתי), חוגים השנה לא היו כמובטח.
אז יצא שיש הורים ששילמו סכום כסף משמעותי על אוויר.
מרתיח שגנים פרטים עושים מה שהם רוצים!!!