מחזור אחרי גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, חדשה פה, אם כי אני קוראת פה לא מעט ואתן פשוט מקסימות..
    הפסקתי גלולות בסוף מאי והתחלנו לנסות....
    היום היה היום שהייתי אמורה לקבל במידה והמחזור הוא 28 יום..
    השאלה שלי היא ,האם , מהניסיון שלכן, המחזור אחרי הגלולות הוא יחסית סדיר? מגיע באמת אחרי חודש?
    אני שואלת כדי לדעת אם זה נחשב איחור כבר ומתי אני יכולה לעשות בדיקה.....
    ד.א אני יכולה לומר שכבר שבוע אני מרגישה כאבים בחזה ובבטן התחתונה, מקווה שזה לא בגלל שאני פשוט כל כך רוצה כבר .
    תודה רבה לן!!
4 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לפורום
    המחזור אחרי גלולות לא תמיד סדיר אצלי הוא ממש לא היה סדיר אבל עם יש לך כאבים וחולשה תחכי לשבוע איחור ותעשי בדיקת דם
    המון בהצלחה
  • Welcome to the club
    המחזור שלי הוא בדרך כלל סדיר אבל כשהספקתי עם הגלולות, המחזור הטיבעי הראשון שלי הגיע לאחר 44 יום ולא אחרי 30 יום כפי שאני בדרך כלל מקבלת אותו ללא גלולות
    צר לי קצת לאכזב אותך ( אם זאת זה לא בטוח ) לפני קבלת המחזור גם לי היו כאבים בחזה, כאבים בבטן, אפילו בחילות והפרשות אבל המחזור הגיע
    עם זאת שוב חשוב לציין שאין משהו קבוע ישנם גם מיקרים בהן בנות מיד נקלטות

שיהיה בהצלחה

הלן
  • תודה על התשובות והאצבעות!!!
    הלן84- האם זה היה משהו שהיה אצלך גם לפני? כאבים בחזה ובבטן לפני מחזור?
    כי האמת שזה מרגיש לי מוגזם לגמרי מכדי להיות רק זה..
    החזה מאווווד רגיש וכבר שבוע וקצת שאני מרגישה את הבטן התחתונה בין אם זה דקירות או סתם מן כאב עמום כזה, ובשני הצדדים...
    טוב, נקווה שזה לא המחזור
  • עם הגלולות לא היו לי כאבים בחזה
    אבל לפני שלקחתי גלולות היו מיקרים בהם כאב לי החזה
    הבטן תמיד כואבת לי לפני מחזור

בכל מקרה אני מקווה בשבילך שזה לא המחזור

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה