היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי התכווצויות כבר יותר משלושה שבועות מאתמול הן קצת יותר כואבות משהו כמו כל 10 דקות- רבע שעה לא ממש סדיר עכשיו הייתה לי מן הפרשה דמית כזאת בניגוב (סליחה על התיאורים) התקשרתי מיד לרופא שלי והוא אמר שזה מראה על פעילות רחמית והתחלה של מחיקה/ פתיחה... לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
23 תגובות
עמוד 1
ככה היה אצלי
גם לי יש צירים כבר איזה 3 שבועות.. התעלמתי מהם.. עכשיו אני רוצה אותם!!
יש סיכוי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מקווה שכן
מה ...התל"מ שלך כבר היה?
ככה התחילה הלידה בהריון הקודם שלי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ילה מותק לחדר לידה אני בטוחה שזה בקרוב מאוד שיהיה בקלות ובמהירות
לידה קלה
לא יכולה להגיד לך האם תלדי היום או מחר אבל שיהיה בהצלחה
יאללה מאמי קישטא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה המון בהצלחה ולידה קלה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לדעתי אם יש דם לכי להבדק במיוחד שאת אחרי התל"מ (אני הלכתי לבית חולים בלידה הראשונה בעקבות דימום ואמרו לי שיש לי פתיחה של 5)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
הכל יכול להיות
אור-טל אל תתיאשי כלכך מהר... זה תלוי בחברה שלי (שעובדת בהרצליה) עדיין לא התייאשתי ממנה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
עם נדב התחיל לי הדימום ומייד אחריהם התחילו צירים כעבור 11 שע' ילדתי עם יאיר התחיל הדימום והצירים התחזקו ואחרי 5 ילדתי
עדכון מהשטח לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
אצלי היה דימום בניגוב בשעה 15:00 בחמש כבר הייתי בחדר לידה וב- 19:45 ילדתי את המאהב הקטן שלי...
yuטוב... את לא כאן.......................... אולי כבר דוחפת !?
עוד לא אבל לדעתי עד הבוקר אני אדחוף לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בהצלחה.. החזרת אותי חצי שנה אחורה.. מרגע שראיתי דם אחרי 8 שעות היתי אחרי.. שיהיה לך בהצלחה..
נו, אפשר כבר להגיד מזל טוב? מישהי יודעת מה עם סיוון?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
סיקוווושששששש.... מה קורה? מישהי בקשר איתה... הלוואי שאת אחרי בידיים מלאות
סיווקוש מאמי, אני מקווה שאת כבר אחרי שלב הדחיפות.. אוטוטו בע"ה את אמא ל- 2!!