היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את חייבת לשתות הרבה הרבה מים לפחות 3 בקבוקים גדולים גם מאוד חם
מה דעתי?נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשעה טובה המון מזל טוב,שיהיה לך הריון קל
מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! זה נשמע מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תני לי נשיקת הריון... אני רוצה להדבק.... מאמי מגיע לך את מהממת!!!!! בקרוב אצלנו
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!!!!!!!
יאוו תותיי איזה כיף לחזור אחרי חודשים שלא הייתי פעילה בפורום ולראות שאת בהריון!!
בשעה טובה מאמושש...!
תותית מתוקה איזה כיף
עשית לי את השבוע אני ממש שמחה בשבילך
הלן
מברכת את כולכן
תודה רבה
בע"ה בקרוב אצלכן !!!
מעולה אחלה בתה שתמשיך כך שיהיה הריון בריא 9 עגול ובקרוב תדביקי את כולנו לילי
איזה יופי לשמוע אני בבית היום מנסה ללמוד לבחינה האחרונה שלי בתואר השני שתערך מחר וכ"כ הייתי סקרנית ודאגתי לך שנכנסתי כל שעתיים לראות עם יש חדשות טובות ועשיו עשיתי לי טוב על הלב אז אמשיך ללמוד
איזה קטע שאני רק 3 ימים לפניך ושלי הראה אתמול בטא 2729 זה לא מוזר? אולי אני בשבוע יותר מתקדם ממה שאני חושבת?
מה את אומרת תותי?
הריון קל ומהנה לשתינו ומאחלת לכל השאר בערת השם בחודש הבא
לדעתי בשבוע יותר מתקדם יכול להיות בחודש שני
שימי לב באתר יש אפשרות לבדוק זאת תלחצי על שבועות היריון אחר כן בדיקת הריון ואז תראי ערכים למטה ... בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
מזל טוב מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!
איזה אושר גדול!!!!!! אני כל כך שמחה בשבילכם!!! שהבטא תמשיך לגדול ולהכפיל את עצמה... הריון קל מהיר ותקין