אוףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות....אני כבר מיואשת ...כמעט...
    אני כבר כמעט שבוע על מנוגון-ואין התפתחות ממש
    ביום א שהיתי בביקורת היתה התפתחות נחמדה -זקיקים 10-13 בכל שחלה
    אמרו לי לעלות למינון של 3 אמפ' ביום - היום היתי בביקורת ואין בכלל התקדמות ...
    אפילו הרירית ירדה מ7.4 ל5.8....ואני אוכלת סלקקקקקקקקקקקקקקקקק
    למה??? קרה עוד למישהי??
    הרופא הנחה אותח לעלות למינון של 4 אמפ' ליום וחצי דקפ' ולבוא שוב לביקורת ביום ה ...
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
    חשבתי שכבר השבוע אסיים את הטיפול הזה ....אני מתחילה להרגיש מיואשתתתת
3 תגובות
עמוד 1
  • טיפול ראשון-שני זה כמו ניסוי מבחינת הפרוטוקול...
    הרופא לא יודע איך המטופלת תגיב לזריקות ולכן הוא מתחיל מכמות קטנה אם הגיבה יופי אם לא מתחילים לעלות ולעלות עד שמגיעים לאמה שמתאימה לה.
    אני בכל טיפול מזריקה 4 אמפולחת מנופור (כמו מנוגון) כך שאני מבינה אותך לגמרי. זה לא הורס את הטיפול רק מתארך.

שימי לב- ברגע שהתחלת להזריק 4 אמפולות את צריכה לעלות את הכמות של התמיסה 

• אני אמנם לא הייתי עם מונוגון אלא עם גונל אבל גם אצלי- אחרי שבוע של זריקות היו לי בקושי 2 זקיקים שלא הגיעו ל11 מ"מ, אמרו לי לעלות את המינון ואז אחרי ארבעה ימים היו לי בערך 15זקיקים שזה מטורף...
    בקיצור, אל דאגה, כנראה שתראי שינוי אחרי שתזריקי יותר

בהצלחה
  • שיר ממי - אני לא מסכימה לך להתייאש!!!!
    תראי, אני לא כל כך מבינה בכל התרופות שאת מקבלת עכשיו (מחודש הבא אני אבין -אני מתחילה גם) אבל זו בדיוק התקופה שאת צריכה להיות חזקה ואופטימית, ממי את בדרך הנכונה ואת קרובה ל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה