היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, אני מטפלת ביבנה - קרוב? אצל בחור בשם גיל סלמה. הוא טיפל בי בעבר רק בדיקור במשהו שהיה לי וממש עזר..... הוא עובד ע"י איבחון דרך העצבים בעין עושה דיקור ונותן תוספי ת**** לא זול אבל טוב. 150 ש"ח לדיקור. מה שיקר זה התמציות
3 תגובות
עמוד 1
אני גרה ביבנה יותר קרוב מזה אי אפשר לבקש
ורדים יקרה, כשאת נכנסת לעולם הרפואה האלטרנטיבית- את חייבת להאמין שזה מה שיעזור לך הרפואה האלטרנטיבית בנוייה בעיקר על אנרגיה - וזרימת דם כמעט הכל מושפע מזה לשאלתך, אני לא מכירה נשים שטיפלו אצלו בפוריות הוא אומר שהוא מנוסה....ואני מאמינה!!!!!! אני מאמינה ברפואה הסינית כי זה האיזון לטיפולים הלא נעימים שאנחנו עושים.... רוצה טלפון?