היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי שעברה צילום רחם יכולה להגיד לי איך מתבצעת הבדיקה הזאת?!!! אני חושבת לעשות תבדיקה הזאת!!
מה
8 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי את הבדיקה, קיבלת הפניה מרופא, יש סיבה לעשות את הבדיקה? זה צילום שבו מחדירים יוד רדיואקטיבית דרך הוגינה ורואים בצילום את הרחם השחלות לראות האם יש בעיה או חסימה כלשהי. זה כואב אבל נסבל.
טליה כמה זמן את מנסה להיכנס להיריון ? אם אני לא טועה מדובר רק בכמה חודשים בודדים למה לרוץ ישר לבדיקה פולשנית כזאת ?
ניסית לעשות אולטרסאונד ולראות שהכל תקין ?
הלן
אני מסכימה עם הלן...
להוריד לחץ מתוקה, קודם לכי לעשות מעקב זיקים, תתיעצי עם רופאת נשים טובה שתמליץ לך ללכת שלב אחר שלב - פרה פרה! והכי חשוב - להוריד לחץ! בהצלחה.
אני מבינה את הצורך.... אך אני חושבת שצריך לעשות אותה רק לאחר ניסיון של חצי שנה לפחות.. עשית מעקב זקיקים? אם לא אז כדאי לעשות קודם כל מעקב זקיקים...ואם זה לא עוזר אז לגשת לצילום רחם...
אני מנסה כבר 5 חודשים!!!! ועשיתי אולטרסאונד ויצא תקין! ואני אמורה מחר לקבל ואני מעכשיו מרגישה כאבים כאילו אני עומדת לקבל!! נימאס לי!!!!! לא יודעת איך אתמודד הפעם!!!ושיראל אחרי המחזור הזה קבעתי תור למעקב זקיקים!
מה
יופי אחותי מקווה שזה יפתח לך את המזל ומייד תקלטי!!! בהצלחה נשמה
תודה מאמי בקרוב אצל כולנו!!!!!!!!
מה
גם את גברת טליה להוריד לחץ
בנות הלחץ הורג אתכן, תנו לגוף שלכן לחיות אתן הורגות אותו !!!