שאלת נוזל בשחלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום רב,
    מאחוריי כבר שתי לידות ב"ה שהושגו באופן טבעי אחרי שנטשתי את הטיפולים וירד ממני לחץ.

מעוניינת כעת בהריון שלישי.
    מאז הלידה השניה (לפני עשרה וחצי חודשים) מחזור הוסת עומד על 23-24 ימים.
    אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר לי שהרחם בגודל תקין, רירית מעובה 16 מ"מ. שחלות תקינות. לא נצפה זקיק מוביל. מסביב לשחלה ימין יש מעט נוזל.

שאלותיי:
    1.מה זה הנוזל הזה? האם אלו נוזלים שיוצאים מהזקיק ברגע בקיעתו?
    2.וסת אחרונה 12/6 - האם הנוזל בשחלה מעיד על ביוץ שהתרחש?
    3. האם יכול להיות נוזל מבלי שהיה ביוץ?
    4.האם בבדיקת אולטרסאונד וגינלי הרופא יכול לראות הפריה עוד בשלב שהביצית המופרית נמצאת בשחלה?
    5.. האם כמות הנוזל מעידה על איכות הביוץ? כלומר אם יש מעט נוזל אז הזקיק היה קטן?

סליחה על ההצפה של השאלות פשוט בכל בדיקה מדברים על הנוזל הזה ופעם אחת אני רוצה להבין מה המשמעות שלו...

תודה

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הנוזל יכול להיות בהחלט נוזל של זקיק שבקע לא מזמן. אבל יכולות להיות סיבות אחרות כך שזה לא מעיד בהכרח על ביוץ. לא ניתן לראות הפריה באולטרסאונד. ואין קשר בין כמות הנוזל וגודל הזקיק או איכות הביוץ

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה