היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אותו הילד שסיפרתי עליו בשרשור הקודם, אתמול זרק (!!!) ילדה קטנה (ממש הרים וזרק) מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
18 תגובות
עמוד 1
יואו איזה בלאגן שקד ממשיך בגן הזה בשנה הבאה?
לא. בשנה הבאה הוא עובר לגן עירייה.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אז לא נשאר לכם הרבה זמן להעביר. גם אני הייתי מוותרת בינתיים, אבל אם עוד פעם האבא הזה יפתח את הפה, אוי ואבוי לו
עוגית- גם אם היה לנו הרבה זמן להעביר, זה לא מטריד אותי. אני מאוד מרוצה מהגן הזה! יש לו חלק נכבד מאוד בהתפתחות של שקד. אז יש אבא אחד מעפן... עכשיו שהוא יסתדר עם הילד שלו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זה מפתה לזרוק לאבא הזה איזו מילה על ילדים שמרביצים
הגלגל תמיד מסתובב
מצויין וככה זו ההוכחה הכי טובה להורים שהבן שלו מרביץ רק חבל שמשהו שלישי נפגע
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
גל
מאי
טל
שי
מתן
מילנוש - את יודעת למה הילד עשה את הדברים האלה? כי הוא למד משקד!!! רק שקד אשם בכל זה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
טוב אני כן הייתי אומרת לו משהו ככה בסוף שנה או לאמא. חבל רק שיש צד שלישי שנפגע גם
האבא הזה עשה מעשה נבזי ומכוער (בזה שניסה להסיחט את שאר ההורים נגד ילד קטן) ועכשיו הכל חוזר אליו כמו בומרנג נטלי
העיקר שהוא לא נשאר,מצד שני כן כדי לדבר בשביל האחרים...
הדר- לא הבנתי מה הכוונה שלך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!