מבאס מבאס מבאס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרתי היום לרופאה שלי לומר לה שקיבלתי מחזור (וזה אחרי שהיא פוצצה אותי בהורמונים ובסוף פספסה לי את הביוץ) ושאלתי מה הלאה?
    היא אמרה שהיא לא נותנת טיפול דרך הטלפון ושאני אקבע תור, שאלתי אותה מה אני עושה אם אין תור, אז היא אמרה בשיא הפשטות- אז חודש הבא או שתבואי אלי לקליניקה באופן פרטי.
    איך ששמעתי את המילים האלה חודש הבא, התחלתי לבכות, איזו חוצפה!!! כאילו היא לא מספיק זמן בתחום כדי להבין מה זה חודש הבא בשביל מי שחושבת על זה כל היום...
    בכל מקרה, כמו שחשבתי, אין תור אליה דרך כללית אז התקשרתי למרפאה הפרטית שלה כדי לקבוע תור ויש מענה קולי שאומר שקביעת תורים זה ביום שישי בין 08:00 ל12:00.
    מה לעשות????? החודש הזה הלך? אם אני רק אקבע תור ביום שישי, זה בטח יהיה ליום ראשון או שני ואז אני אהיה ביום השביעי של המחזור, אפשר להתחיל בכלל טיפול ביום השביעי? והכי מבאס שאני נוסעת לסופשבוע ב14 ביולי אז אני חייבת שההזרעה תהיה עד אז.
    אני ממש מתבאסת מזה... את הסיבוב הקודם של הטיפולים שלי שהיה עם הבן הראשון לפני חמש שנים עשיתי בבלינסון ואני זוכרת שככה זה עבד - מתקשרים ביום הראשון שמקבלים מחזור!!! אני כ"כ כועסת על עצמי שלא שאלתי קודם ושהסתמכתי על הזיכרון שלי...
    אז מה אתן אומרות להספיד את החודש הזה לגמרי?

וסליחה על הבילבולי מוח
4 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא להספיד... זה תמיד יכול לקרות גם אם תפספסי את הטיפול החודש...
    אני אומרת שקודם כל כדאי להירגע, אפילו אם תעבדו החודש בלי ההורמונים זה יהיה בסדר, אולי אפילו תופתעי
  • תיקון: עם הרופאה

• מה פתאום להספיד,
    תקבעי תור מקסימום אצל מישהו אחר, העיקר שתתחילי טיפול,
    מקסימום אם לא תספיקי תעשי טיבעי..
    אני יודעת שזה מבאס,
    אבל תנסי פשוט לקבוע לכל רופא שתוכלי - רק בשביל המרשם,
    אם תצליחי - מצויין. זה לא חייב להיות הרופאה הזו.
    בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אם הרופאה הזאת כל כך עמוסה אולי כדאי לך לשקול רופאה אחרת..
    תנסי למצא רופא פיריון אחר.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה