היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, לפני יומיים עשיתי בדיקה ביתית כי אני ממש סקרנית!ויצא פס אחד ברור ואחד מטושטש...היום בבוקר עשיתי שוב בדיקה כדי לאמת את התוצאה הקודמת ויצא שוב פס אחד ברור עם פס בהיר אבל בהחלט פס! התמיכה שאני לוקחת זה נרות אנדומטרין...זה קשור?או ש..ש...חמסה חמסה אני בהריון??
ההחזרה הייתה לפני שבוע ויומיים.
22 תגובות
עמוד 1
אני לא יודעת הלוואי וזה אומר הריון
הלוואי
תעשי בדיקת דם ואז תקבלי תשובה בטוחה
לפי איך שזה נראה, כןןןןןןן,בהריון של אדירי גם ראו קו ביום ה9
את האוביטרל לקחתי ביום שישי לפני שבועיים...יכול להיות שזה עדיין זה?
לא, לאוביטרל לוקח משהו כמו 10 ימים להתפוגג, לא יותר מזה
מקווה שזה אכן הריון
אני מקווה שזה הריון ... אבל יש מצב שזה גם כול הנרות והאוביטרל אז הכי בטוח ב. דם !!! כי 9 ימים מההחזרה זה נראה מוקדם מידי שהבדיקה יכולה לזהות לא ? הלוואי ואני טועה ואת אכן בהריון . יאללה תעשי ב. דם ותעדכני בהצלחה מותק!!!
עוד קצת קצת סבלנות ואמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן-בטא חיובית ויפיפיה .
אם עברו יותר מ10 ימים מהאוביטרל - אז מזל טוב מותק !!! אם לא, תעשי בדיקת דם - והלוואי ותהיה בטא מהממת של מעל 50 "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
עברו עברו :))
אני ממש מקווה שזה חיובי!אמן ואמן!
אנדומטרין לא משנה את התוצאה (זה רק פרוגסטרון, לא הורמון בטא) מחזיקה לך
אז זה זה - בהצלחה ומזל טוב "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
הייתי לי החזרה ב- 20 לחודש
עשיתי גם 2 בדיקות ויצאו חיוביות
מחזיקה לנו אצבעות!!! לא ידעתי שאוביטרל יכול להראות תשובה חיובית
יו בנות, הלוואי ונתבשר בבשורות טובות משתיכן, ככה להתחיל את החודש בחיוך...
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר, הפורום מתחיל להתפנות
בהצלחהההה
הלוואי... האמת זה באמת נשמע מבטיח, אבל הכי טוב זה בדיקת דם במועד.. הכי בטוח...
וואי...תודה רבה בנות! האמת היא שגם היום עשיתי בדיקה וכבר יצאו 2 פסים בולטים שלא ניתן לפספס וגם אני מרגישה שזה נכון אמן אמן! איך אני אחכה עד יום שלישי אני לא יודעת!!
שבוע מצוין שיהיה :)
אל תחכי ליום שלישי תעשי מחר בבוקר ב. דם !!!! אמן ותוצאה חיובית !!!!( בב. דם כבר תראי תשובה ) בהצלחה מותק
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! מחזיקה אצבעות!!! איזה מרגש
יום שלישי זה מחר... עוד קצת... האמת שקצתסיבכת אותי עם האוביטרל.. לא הבנתי כלום (זה בסדר אני ADHD