זקוקה לעידוד .....:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן בטח לא זוכרות אותי אבל בכל זאת רק אתן תבינו אותי
    לפני שנה לאחר שבעה מדורי גהינום (נסינו שלוש שנים )ילדתי את בני בכורי אהובי , היות ולפני ההריון הזה היו לי שלוש הפלות את כל ההריון העברתי ליד פחדתי פחד משתק שמשהו יקרה עברתי אותו איך שהו , בדיעבד זה גבה מחיר מהגוף והנפש שלי ילדתי בלידה קיסרית מאוד מאוד קשה ההחלמה הייתה מזעזעת היו סיבוכים אבל שווווווה הכל ,
    אחרי הלידה התפרצה לי מחלת מפרקים בגוף אבל מתמודדת עם זה כי החיוך של המהממם שלי שווה הכל ואז קרה משהו מפתיע לפני שמונה שבועות גיליתי שאני בהריון ככה סתם לא מתוכנן אמרתי לעצמי איזה קטע כנראה שהסבתות צודקות כמה שהיה קשה להשיג הריון ראשון השני בא בטעות כמה שמבחינה כלכלית ובכלל זה לא היה מתאים בכל זאת הקטן עוד לא בן שנה אני ובעלי שמחנו עד השמיים ובחזרה היות ועברנו תקופה מאוד קשה (אבל מאוד קשה כאילו היקום החליט שכל המכות צריכות ליפול עלינו בפעם אחת בעלי פוטר אני חליתי וחמי עבר התקף לב קשה ונשאר משותק ) אמרנו איזה יופי כמה כייף קיבלנו מתנה פיצוי .... משהו בי הרגיש שזה יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי ... למרות שהבטא עלתה יפה הרגשתי חולה פשוט חולה והגרוע מכל קרה הריון מחוץ לרחם !!! אחרי שלושה שבועות אישפוז אני בבית מספרת לכולם שלא נורא העיקר שאנחנו אחרי ,זה לא היה מתוכנן ,זה לא הזמן המתאים
    אבל
16 תגובות
עמוד 1

• איזה קטע מצמרר....
    במקרה נכנסתי לכאן....
    בדיוק דיברנו על הלילה הלבן בתל אביב , המסיבות,ההופעות, ושכולם יוצאים לשם היום....
    וסתם חשבתי לעצמי על הבנות בפורום, וחשבתי אולי מישהי שזקוקה לדבר , לפרוק....
    אז התנתקתי מכל הדיבורים על המסיבות היום בתל אביב, עזבתי את כולם ונכנסתי לפורום - ואת הראשונה שאני רואה...בחיי

נשבעת לך שממש לא התכוונתי להיכנס (כבר נכנסתי היום בשש), משהו בבטן אמר לי... ומבחינתי זה שווה לי יותר מהכל כרגע - הלב שלי איתך....

זה מעלה לי נקודה למחשבה, גם אמרתי לבעלי.... גם שטוב לך ושמח (אפרופו מסיבות היום וחגיגות) תמיד יש מישהו אי שם שמרגיש שחרב עליו עולמו וצריך עזרה..... ואני שמחה להיות פה בשבילך היום
    אל תהיי עצובה
  • קודם כל אני רוצה לחבק אותך חזק, את בהחלט בנאדם חזק מאוד - ועם כל הכאב והקשיים שעברת - מותר לך גם להזיל דמעה, זה אנושי מתוקה שלי,
    וזה טיבעי...
    את לא צריכה להסתיר את כאבך, זה ברור לכולם שכואב לך.
    אני מאחלת לך לפני הכל שתרגישי טוב, שתיהי בריאה וחזקה ושיהיו לכם חיי משפחה מהנים, עם רגעים רבים של אושר וביחד...
    אם יבוא עוד הריון יבוא
    ואם לא יבוא תנסי להביא אותו,
    אבל רק אחרי שתיהי חזקה ותעבדי על עצמך.
    אלוהים מעמיד אותנו רק בפני מכשולים - אותם הוא יודע שתוכלי לעבור,
    לא יודעת למה הוא לקח לך את מתנתך, לדעתי זה לא הוא
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• שיר את ממש מקסימה .... גם אני חזרתי משבוע של חופש אולי החזרה למציאות למיטה בבית הפילה אותי ...מחשבות מציאות .... אבל אני בדרך כלל מאוד אופטימית לא קל לשבור אותי אבל בכל זאת ...

אשכולית אני יותר ממתחברת לכל מילה ומילה ממה שאת אומרת אני כל יום אומרת תודה לאל שזה נגמר כמו שנגמר ותמיד יכול להיות יותר גרוע אני לא מאשימה את אלוהים פשוט לפעמים יש גבול ליכולת הספיגה של בן אדם פשוט אם זה בכלל לא היה בא זה היה יותר פשוט ברור שישנם צדדים חיוביים לכל דבר אפילו לזה אבל בכל זאת אני מנסה למצוא את הצד החיובי עדיין לא הגיע אני עדיין מנסה להבין את זה .... אני מאוד מאוד מאמינה באלוהים אבל פשוט כואב לי עכשיו !!
    תודה על התמיכה !!!! (בדרך כלל אני זו שתומכת ומעודדת זו בעצם העבודה שלי ) לא רציתי עוד פעם להיכנס לתבנית של ה "מסכנה" כי אני לא !
    וכל דבר כזה מחשל ומחזק ...... עברתי את זה במשך שלוש שנים נראה לי שפשוט לא הספקתי לטעון את עצמי מחדש
    ואין ליספק שיהיו לי עוד ילדים ולא משנה במה זה כרוך ובפעם הבאה אני יהנה מכל רגע ורגע בהריון ... ואני לא אפחד !!!
    אןלי ??!!!
  • אני זוכרת אותך

• בנות היום ראש חודש, תתפללו ותדליקו נרות תבקשו את כל שליבכן חפץ לו... אתפלל בשבילכן
    ( נשמעתי כמו דתיה חחחחח ....אני ממש לא חילונית לגמרי)

נשיקות 
  • אין לי מה להוסיף מעבר למה שהבנות אמרו לך... רק שולחת לך חיבוק ענק ומצטרפת לתפילותיך ולאמונה שהן תשמענה...
  • תודה ....
  • אני ממש מתחברת לדברים שהבנות כתבו לך, תקציבי לעצמך יום או יומיים להתאבל על האובדן ולרחם על עצמך ואח"כ תדמייני שאת עוף החול שלאחר שנשרף קם לתחייה מין האפר.
    אין דרך אחרת לעבור את זה.....

• בע"ה הריון תקין ממש בקרוב....ועד אז יקירה, תתאבלי, תנוחי, תצברי כוחות חדשים, תהני מהמשפחה שכבר יש לך
    (ואת צודקת לגבי "התירוצים" הם לא עובדים כרגע, כי השורה התחתונה היא שאת חווה אובדן והוא קשה למרות כל אותם "תירוצים")
    עשית את זה כבר פעם אחת מופלאה ואת תעשי את זה שוב, אין לי ספק
  • מעבר לכל מה שכתבו לך הבנות המדהימות בפורום,
    תזכרי שהריון מחוץ לרחם הוא דבר די שכיח,
    קורה להרבה בנות לצערנו,
    טוב שגילו זאת בזמן - כי זה מצב מסכן חיים ולכן טוב שזה נגמר כך ולא אחרת.
    מה לגבי החצוצרה? עברת ניתוח? או שקיבלת זריקה בלבד?
  • בנות שוב תודה על התמיכה הייתי זקוקה לזה ....

• הכל כבר נכתב... אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מלשלוח לך הרבה ים...
    יהיה בסדר, את תראי....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!
  • אתן פשוט מהממות !!!
    ברוך השם היום חזרו בדיקות הדם הבטא התאפסה (אבסורדי כל הזמן שהייתי מול המחשב ממתינה לתוצאות לפני כן התפללתי שהבטא תהייה גבוהה /תעלה עכשיו זה בדיוק הפוך ...)
    חממתן לי את הלב היום יש לי פגישה אצל הפרופסור לראות מה גודל הנזק לחצוצרה ובכלל ...
    שיהיו רק בשורות טובות לכולנו אמן !!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה