איך הייתן מגיבות...האם אני טועה בגישה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי שכולם מסביב זורקים ללהב הערות לגבי המוצץ.
    אני יודעת הילדה בת 3
    ואני יודעת שעדיף להעיר ולא להתעלם
    ואני יודעת שמוצץ זה לא בריא לשיניים
    אבל אני גם יודעת בתור אמא ובלב בפנים שלכל דבר יש זמן ומקום שלו.
    הילדה חוותה מעבר לא קל עכשיו, יש לה מיליון ריגרסיות ואובססיות חדשות שאנחנו מנסים להתמודד איתם, בקרוב מאוד גם תהיה לה פלישה לטריטוריה (למרות שנכון לכרגע נראה שהיא מחכה לזה ומגיבה בהבנה ובאהבה, אבל איי זה עוד בפנים זה לא משמיע קולות חחחחחח

21 תגובות
עמוד 1

• את מכירה את הילדה שלך הכי טוב ואם את חושבת שזה לא הזמן, אז כנראה שלא.

בהחלט צפויים לה עוד שינויים בקרוב ולכל דבר יש את הזמן שלו.

אני מניחה שהמשפטים האלה אכן יכולים להיות מעצבנים אבל משפט אחד אני מאוד מבינה וזה העניין שלא מבינים.

אני לא יודעת כמה היא עם המוצץ (בלילה, כל היום, חלק מהיום....) אבל היא בהחלט מספיק גדולה בשביל להבין שאם היא רוצה שיבינו מה היא אומרת היא צריכה להוציא את המוצץ מהפה. זה לא אומר לזרוק אותו לפח.

אגב, אם היא רוב היום עם המוצץ אז ברור שאי אפשר פשוט לזרוק אותו וזהו. זה חייב להיעשות בהדרגה ולהפחית את השימוש קודם ביום, אח"כ בלילה וכו'.

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • שחר עד גיל 3.5 היה עם מוצץ
    לא מהרתי להוריד לו לפני

ביום שנכנס לגן עייריה לקחתי לו את המוצץ ונתתי רק בלילה עברנו יומים קשים מאוד של בכי שהוא כל כך בכה עד שנרדם מרוב בכי אחרי יומים ביקש מוצץ שאמרתי לו שאין נרגע והמשיך
    אחרי 3 ימים גם לא לקח בלילה שכח ממנו לגמרי

אני לא היתי גומלת אותה עכשיו ... חכי את קורבה ללידה זה וזה יכול להשפיע
    כל פעם תגידי לה עוד מעט תיהיה לנו תינוקות בבית ויהיה לה מוצץ ולהב ילדה גדולה וילדים גדולים לא הולכים עם מוצץ
    עוד מעט תלכי לגן של גדולים ושם לא לוקחים מוצץ

תנסי אולי בבוקר שהיא קמה לקחת לה את המוצץ תגידי לה בואי ניתן למוצץ נשיקה ושתלכי לישון תקחי אותו בחזרה ואם היא תבקש אותו תתני לה אותו לפרקי זמן קצרים

והכי חשוב לכי עם הלב שלך

• שימי פסססססססססססססססססס על כל הערה כזו ותבהירי למעיר שיש לה הורים ורק אתם תחליטו אם ומתי לגמול את להב מהמוצץ!
    (

• אני בעצמי נגמלתי ממוצץ בגיל 3 אבל היתי אתו בלילה בלבד , אני אפילו זוכרת מה היתה סיבה להחלטה שלי אז - טסנו לבקר דודה שלי ומשפחה שלה בליטא ואז בני דודים הגדולים שלי בני 12 ראו אותי עם מוצץ בלילה וצחקו ... לבד אמרתי לאמא לא לתת .
    בני הומנן זרק מוצץ בגיל שנה בדיוק כי ככל הנראה גדלו לו שיניים ואז פשוט לא החזרתי , בלילה כדי להרדם היה לנו בקבוק עם מים מנרלים עם המוצץ (בקבוק צהוב ובקבוק כחול , אז הוא היה מוודה ש"מים צהוב ומים כחול לפי הגדרתו מלאיים ) בסופו של דבר שאלתי אותו בגיל 3.5 מה דעתו עם נחליף בקבוקים של תינוקות במי נביעות והוא בעצמו זרק את הבקבוקים לפח ובזה זה נגמר .
    גם מבחינת הגמילה פשוט המתנתי עד שיהיה טיטול יבש בלילה וזה קרה רק בגיל 3.5 . אבל במקרה שלנו זה היה בלילות בלבד ולא יציקו לנו בנושא הזה בכלל . לדעתי זאת צריכה להיות החלטה שלה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאמי את מכירה את הבת שלך הכי טוב ואם את לא חושבת שעכשיו אז זה לא עכשיו ,אבל אולי תנסי בהדרגה להפחית לה את הזמן שהיא עם המוצץ
    עכשיו שאני חושבת על זה ליאבי היה מכור גם למוצץ ולאט לאט אחרי הלידה של איתי הוא צמצם את השימוש במוצץ עד שיום אחד פשוט זרקנו וזהו ולא היה בכי היסטרי או משהו חריג אבל אם מידי פעם הוא צריך מוצץ רק בשביל לגרום לאיתי לבכות אז הוא הולך למיטה שלו ולוקח לו ושם בפה שלו ומראה לי ואח"כ מחביא לי בבית

• אנחנו גמלנו את לינוי ממוצץ רק לפני 3 שבועות,
    והיא אוטוטו בת 4.
    את יודעת הכי טוב מתי הזמן המתאים לגמול אותה מהמוצץ,
    ושכולם ילכו לחפש.....
    אנחנו גרמנו למוצץ "ללכת לאיבוד" ברגע שהבנו שלינוי בשלה להתמודד עם "האבדה".
    למחורת קנינו לה מתנה והכל עבר הכי חלק

• כשהם תינוקות אנחנו נותנים מוצץ כדי שירגעו

[
    []
  • עכשיו אחרי הסבר של זהר נפל לי אסימון למה בזמנו בני זרק מוצץ בלי סיפורים מיוחדים : הוא פשוט בחור רגוע , בדיוק כמו עבה שלו ..
    אחינית שלי כבר בת 4 כמעט כרגע נגמלת ממוצץ וזה די סיפור אצלה והיא בחורה מאוד טמפרמנטית .

• תתעלמי, להב תשחרר את המוצץ כשהיא תרגיש מוכנה ובטח לא עכשיו כשאוטוטו תהיה לה אחות קטנה.
  • אוקי אז בואי ואני יחדש לך מוצץ לא פוגע בשיניים וזה הכל בולשיט הרופא ילדים של ניתאי הראה לי כתבה שלמה שאין שום דבר במוצץ שפוגע בילד לשיניים,
    מה שכן עדיף לגמול עד גיל 4 וזה בגלל שהילד צריך להבין שיש דברים שצריך להשאיר מאוחרה וכששואלים אותי (פה ממש לא שואלים שאלות כאלה או מציקים) אבל מישראל שואלים אותי וזו התשובה שאני עונה ולמי שיש בעיה זה הילד שלי ולי ורק לי מותר לחנך וללמוד אותו מה שאני רוצה ועם הילד שלי מרגיש את צורך עדיין להיות עם מוצץ יש סיבה, ואני יפסיק את זה כשיהיה לי נוח ולילד שלי את המוכונות המלצה שלי עם כל מה שעובר עליכם כרגע לא לגמול אותה תחכי עד אחרי הלידה חודשיים ככה, זה גם הרופא שלי אמר שאחרי לידה הילדים מאוד ריגישים וצריכים להרגיש שייכות למשהו ולכן חשבתי לעצמי שהמוצץ מרגיע אותו ולכן השארתי אותו
    סיון מאחלת לךם בהצלחה ושלחתי לך הודעה באינבוקס בפייס
  • כשהיתי תינוקת גם היתי עם מוצץ עד גיל 3

• לגבי הערות-תתעלמי!
    לגבי גמילה כרגע, אני באופן אישי, לא הייתי עושה את זה מכיוון שאוטוטו את יולדת בע"ה וזה יהיה שינוי משמעותי לגביה ולגביכם כמשפחה וזה האמצעי בטחון שלה כרגע
    שנית, אני מניחה שהתינוקת החדשה תשתמש במוצץ ואז זה מעלה את השאלה-למה לה מותר ולי לקחו (השאלה הזו תשאר גם אחר-כך מן הסתם, אבל אז להב תהיה בעמדה אחרת שהיא כבר עומדת בשינוי וכמובן יותר גדולה, בוגרת ומבינה)
    בהצלחה
  • אלינה שתביני שאורי בחיים לא לקח מוצץ, וזה מדהים לראות איך הוא יודע להירגע מהר בלי כלום. לאלה עד היום קשה להירגע מבכי והיא אומרת שהפה שלה רוצה מוצץ....

[
    []
  • יואו להב כבר בת 3

• במקומך גם אני הייתי מתעצבנת

• התשובה שלי פשוטה. שימי ז** . נקודה.
    הילדה תבין לבד מתי לגמול את עצמה.
    טל בן 4 חודש הבא ב"ה ועדיין חולה על מוצצים ...
    שחר פחות לשמחתי ...אבל עדיין מחפשים מוצצים בבית.
    תני לה זמן..היא לא תעלה לכיתה א' עם מוצץ הרי

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • ד
    דבר הכי חשוב זה להיות שלמה עם עצמך . אז כולם אומרים .... יש כאילו שחושבים שתפקידם בחיים זה לתת המלצות לאחרים מה לעשות , מה טוב ומה רעה .
    לך אישית עניין לא מפריע וזה הכי חשוב . אני אומרת לך כל הדברים שעיתי בלחץ עם בני לא הלכו אם זה אוכל בתחילת חייב , גמילה מקקי בגיל שנתיים וחצי - ברגע ששיחרתי תוך זמן מסויים דברים מסתדריםמ ביוזמתו . שבגיל 3 חודשים נלחמתי שיוכל 180 מ"ל מטרנה במקום 140 במקרה הטוב לא חמתי שהיום שאילה תורנית תהיה : אמא אני רוצה עוד " כי כולם טענו שיש לו בעיות אכילה וכו . מפיפי בלילה הוא נגמל בעצמו כ להעיר אותו בלילה זה קרב אבוד מראש ...
  • ככה זה הישראלים
  • גם מרום עדיין לוקח מוצץ ומחבק חיתול...
    גם הוא עדיין לא מוכן לפרידה...
    אז יאללה שכולם יקפצו!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה