היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר ראיתי את סוף השבוע הזה עובר לו עם חיוך אבל לא.. לפני חצי שעה בערך התחלתי להרגיש כאבי בטן חזקים והרגשה לא נעימה וגיליתי את ה-
4 תגובות
עמוד 1
מצטערת לשמוע
תעשי ממוצעים של שלושה חודשים אחרונים לכי לרופאת משפחה ותגידי שאתם מנסים הרבה זמן כדי שתתן לך לעשות מעקב זקיקים תקני ערכה של ביוצית ותעשי בדיקות
מצטערת לשמוע... באמת מבאס...
ממליצה לך לעשות בדיוק מה שתותי רשמה
מצטערת לשמוע.. חודש חדש התחלה חדשה.... תקני ערכת ביוץ...בהצלחה ממי
חני
הי מצטערת לשמוע... העצה שלי היא בדיקת חום השחר את בודקת את החום שלך מתקופת המחזור מיד לאחר שאת מתעוררת בבוקר ועדין במיטה תרשמי על דף מה החום בכל יום הוא אמור להיות בערך 36.1-36.3 כאשר מתרחש הביוץ חום הגוף עולה והוא בערך 36.5-37 ... אני מרגישה את הביוץ לכן ניסתי לבדוק אם זה באמת נכון.. ואכן מתי שהיו לי כאבים חזקים בביוץ חום הגוף עלה.. אני מאחלת בהצלחה ומחזיקה אצבעות לכולנו שבת שלום