מה נסגר עם אנשים?...בדיחות אמיתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו שני קטעים שקרו לי והייתי פשוט בשוק מהבורות של אנשים:
    מישהי שעובדת איתי, בהריון שני והגדול שלה בן 8-9 חודשים בערך, שואלת אותי השבוע אם לא בא לי לעשות אח/ות לבן שלי כי הוא כבר גדול.....
    עניתי לה שדווקא בא לי ואנחנו מנסים, וממש עובדים על זה (לא אמרתי על הטיפולים)
    אומרת לי "כנראה אתם לא מנסים מספיק, תשמעי לי, אתם צריכים לעבוד על זה ברצינות, להיכנס למיטה כל יום, הילד כבר גדול, לא טוב הפרשים גדולים בין הילדים, נכון הריון ולידה זה לא קל, אבל את חייבת לעשות עוד אחד כי את צעירונת, אם תחכי יתחילו הבעיות, את יודעת שבגיל יותר מבוגר כבר יש מצב לטיפולים??"
    סתומה.
    ומישהי אחרת אמרה לי לפני חודש (והיא יודעת שאני בטיפולים) " מאמי תשמעי, הכל בראש, הטיפולים האלה לא נראה לי עוזרים לך. אני רוצה לתת לך טיפ מהלב, שיטת סבתא אמיתית בדוקה שתמיד עוזרת...." אני כבר כולי דרוכה לשמוע את הקסם....וכבר מפנטזת איך הקסם יעזור....ואיך אני מגלה לכולכן בפורום את הסוד הקסום....
    היא אומרת לי " אחרי הסקס תרימי רגליים על הקיר לפחות חצי שעה. אין מצב שלא תהיי בהריון!! זה בדוק!!!". נשארתי ככה התקשרתי לבעלי נקרענו מצחוק..... כאילו יא מטומטמת, נראה לך שמי שמגיעה לטיפולים לא הרימה רגליים כמה חודשים טובים??? נו באמת....
    והשיא- אתן מתות!!!!! - אחרי שאמרתי לה שניסינו את זה כבר היא אומרת לי "טוב מאמי, רק שתדעי שאם את בטיפולים, תדעי לך שיש סיכוי שיוולדו לכם תאומים!!!".
    לאאאאאאאאאא......מה את אומרת?....באמת??.....
    סתם רציתי לשתף אותכן קצת, שנצחק (האמת שזה עצוב אבל אותי זה הצחיק)
17 תגובות
עמוד 1

• יש הרבה אנשים חסרי טקט לחלוטין!!!!
    טוב שזה רק מצחיק אותך... אותי דברים כאלה מעלים את הפיוז!!
  • יווווו איזה מפגרות, אני אישית לא יכולה לסבול כאלה,
    בדר"כ לא נכנסת אפילו לשיחות על זה,
    מטומטמת שכזו - בעיקר הראשונה, חוסר טאקט מוחלט
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• יש את אלה שלא מתערבים ולא שואלים שאלות מיותרות. ואם מרכלים בינם לבין עצמם - שיבושם להם!!
    יש את אלה ששואלים אבל לא לוחצים, ושם אנחנו נותנים תשובות ברוח השאלה - מנומסות בסגנון של נראה.. אולי... כן?.. הפרשים גדולים זה לא טוב? טוב, אולי...
    ויש את אלה שאין להם טקט בגרוש!!!!! אלה זוכים לתשובות הולמות (עם דגש על השורש ה.ל.מ...) כי הם פשוט לא מבינים אחרת, אז שיאכלו את עצמם!!!
  • ואי ואי זה הורג אותי העצות של אנשים !!!!
    כאילו לא אנחנו לא מנסות
    לא נישבר לנו הרגלים מהלהרים אותם

וזה כמו שלאחרונה מישהיא אמרה לי
    תישמעי שמעתי שלעשות הפרשת חלה מאודדד עוזר להיקלט

אוי אוי ויש עוד המוןןןןןןןן עצות שאני מקבלת
    אין לי כבר כוח לטימטום ולהידחפות של האנשים !

• האמת שהיו מלא אנשים שעיצבנו אותי - אבל עיזבו
    זה כבר בלי קשר להריון או טיפולים...
    יש את הימים האלה שאתה לא מבין איך אתה השפוי היחידי בעולם
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אנשים, ובכלל ישראלים זה עם!!!!
    עם עם אף ארוך וחוצפה ישראלית.
    אני בעד לשקר!!!!!!!!!!
    אף אחד לא צריך לדעת כמה אנחנו מתאמצים
    ככל שפחות ידעו ככה פחות אנשים יסתכלו עלינו עמו מסכנות שצריכות עזרה. (בפעם הבאה שמישהי מציעה לכן להרים רגלים תבקשי ממנה לבא לעזור....)
    ממד הלחץ שלנו מושפע מהלחץ שמגיע אלינו מבחוץ
  • הוייי...
    באמת שיש כאלה שלא מבינים...או חושבים שהם מבינים גדולים...
    יעבור להם...
    ואת? פשוט דפדפי אותם... חסרי טאקט שכאלה...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!
  • הייתי פשוט חייבת להקפיץ שוב את השרשור הזה, רק כדי לספר לכן שהבחורה הראשונה, זו שאמרה לי שאני חייבת לעבוד ברצינות כי אחרי זה בגיל מבוגר צריך טיפולים (כאילו חסרות בנות צעירות בטיפולים לצערנו), בקיצר, היום היא אמרה לי שגם היא הייתה בטיפולים וההריון הנוכחי (הפרש ממש קטן בין הילדים) הוא מטיפול ראשון שהצליח. אז.....WTF ???
    הזויה נכון?
    טוב האמת שהיא באמת אבל אחת הסתומות שאני מכירה (מישהי שעובדת איתי ביומיום ויש לה יציאות הורסות)
  • חחחחחחחחחחחח
  • עצוב שיש אנשים כאילו
  • גם אותי זה לא מצחיק...
    יש לי שכנה שכל פעם כשהיא רואה אותי היא שואלת מה עם ילדים?
    את לא רוצה להתחיל כבר?

בדר״כ אני מתעלמת ממנה עד ששבוע שעבר אמרתי לה, איזה אחד מהילדים שלך את מוותר?
    דיי, אי אפשר כבר עם חסרי הטקט האלה...
    אין כבר רגישות במדינה הזו... חבל....

• אותי זה דווקא כן הצחיק, פעם שנייה שאני קוראת את זה ושוב צוחקת..
    אבל דווקא הייתי מצפה ממי שעברה את זה ליותר רגישות ומודעות. לא ברור.
    נקווה שבקרוב תוכלי לצחוק על זה באמת ושכל זה יהיה עוד משהו בחיים שעברנו,
    חוויה מחזקת, שנגמרה!!
  • חחחחחח הצלחת ממש להצחיק אותי , אני חושבת שזה נובע לחלוטין מבורות! יש נשים שרק מהריח נכנסות להריון וקשה להן להבין את התהליך הזה וכמה זה מייגע ... אבל בסוף כולנו נהיה בהריון ! אז אני שמחה לשמוע שזה מצחיק אותך אני גם הייתי צוחקת ... בהצלחה!(:
  • בננות נשבעת לכן באותו הרגע שקראתי את ההודעה הזאת באה סדרנית של עלית לאן שאני עובדת אומרת לי נו את לא רוצה בונבונה קטנה כבר היא שאלה לפני חודשיים גם אמרתי להשאני לא מנסה
    הפעם גם אמרתי לה שאני לא מנסה אז היא אומרת לי מה את גמורה מה יש לך לחכות
    חוצפנית חושבת שאני חיבת לה דין וחשבוןןןן
    די כבר נימאס לי שאנשים מחטטים ונימאס לי למסור דין וחשבוןןןןןן
    היה היום עוד קטע שמעו
    יש לי חברה מהעבודה רזה כמוני דיברנו על זה שאנחנו רוצות קצת להשמין אז אחד העובדים במקרה שמע את השיחה אומר לי תגידי לבעלך שישמין אותך
    אני נאלצת להתמודד כל היום עם הערות כאלו וזה כואב זה ממש מוריד לי תמצב רוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה