תקשיבו שני קטעים שקרו לי והייתי פשוט בשוק מהבורות של אנשים:
מישהי שעובדת איתי, בהריון שני והגדול שלה בן 8-9 חודשים בערך, שואלת אותי השבוע אם לא בא לי לעשות אח/ות לבן שלי כי הוא כבר גדול.....
עניתי לה שדווקא בא לי ואנחנו מנסים, וממש עובדים על זה (לא אמרתי על הטיפולים)
אומרת לי "כנראה אתם לא מנסים מספיק, תשמעי לי, אתם צריכים לעבוד על זה ברצינות, להיכנס למיטה כל יום, הילד כבר גדול, לא טוב הפרשים גדולים בין הילדים, נכון הריון ולידה זה לא קל, אבל את חייבת לעשות עוד אחד כי את צעירונת, אם תחכי יתחילו הבעיות, את יודעת שבגיל יותר מבוגר כבר יש מצב לטיפולים??"
סתומה.
ומישהי אחרת אמרה לי לפני חודש (והיא יודעת שאני בטיפולים) " מאמי תשמעי, הכל בראש, הטיפולים האלה לא נראה לי עוזרים לך. אני רוצה לתת לך טיפ מהלב, שיטת סבתא אמיתית בדוקה שתמיד עוזרת...." אני כבר כולי דרוכה לשמוע את הקסם....וכבר מפנטזת איך הקסם יעזור....ואיך אני מגלה לכולכן בפורום את הסוד הקסום....

היא אומרת לי " אחרי הסקס תרימי רגליים על הקיר לפחות חצי שעה. אין מצב שלא תהיי בהריון!! זה בדוק!!!". נשארתי ככה

התקשרתי לבעלי נקרענו מצחוק..... כאילו יא מטומטמת, נראה לך שמי שמגיעה לטיפולים לא הרימה רגליים כמה חודשים טובים??? נו באמת....
והשיא- אתן מתות!!!!! - אחרי שאמרתי לה שניסינו את זה כבר היא אומרת לי "טוב מאמי, רק שתדעי שאם את בטיפולים, תדעי לך שיש סיכוי שיוולדו לכם תאומים!!!".
לאאאאאאאאאא......מה את אומרת?....באמת??.....

סתם רציתי לשתף אותכן קצת, שנצחק (האמת שזה עצוב אבל אותי זה הצחיק)