היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה אנחנו עומדים בפני הפריה הבעיה העיקרית שלנו היא שלבעלי קשה מאוד להוציא זרע לתוך כוס הכמות שיוצת הינה קטנה ביותר היות והוא ממש נלחץ וכעת הו נלחץ עוד יותר כאשר נודע לו של יוכל לבצע זאת בבית אלא בבית החולים.
רציתי לשאול אתכן האם יש לכם טיפים כיצד יוכל להוציא זרע בבית החולים? האם זה קרה לבעלה של מישהי כאן? איך מתמודדים?
תודה
13 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג, סורי.. איזה באסה הלחץ הזה...
כן, המצב אכן מבאס
האופציה ששמענו עליה הינה ניתוח הוצאת זרע מהאשך אך אנחנו ממש רוצים להימנע מכך...
תופעה מוכרת לחלוטין... אצל בעלי בהתחלה זה היה קשה מאוד, הוא נלחץ ובאמת לא הצליח, אבל אחרי כמה פעמים (לצערי ) הוא מתקתק את זה .. הוא קורא לזה דייט עם כוסה
תיכנסו ביחד לחדר שמפנים אתכם, קצת נשיקות, קצת ליטופים, קצת עידוד... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
הוא לא צריך " הרבה זרע " מספיק כמות "קטנה " כי יש בפנים הרבה זרעונים . בהצלחה
דברי איתו ותשאלי אותו דוגרי מה יקל עליו? אם תתני לו מרחב / אם תהיי לידו אנחנו היינו עושים צחוק מכל העניין, המון בדיחות (בכל התהליך) וזה הקל עלינו. בהצלחה
תיראי אני דתיה ואצלנו לפי ההלכה לא מוציאים זרע ככה אנחנו מבצעים זאת ע"י קונדום מיוחד שקונים אותו וע"י קיום יחסים רגילים לפניי השאיבה
ואז מביאים את הקונדום עם הזרע בפנים למעבדה
אולי זה יכול לעזור לכם
קרין,
היכן אני יכולה להשיג קונדום כזה?
לולה יש מכון שניקרא מכון שיפרא מאיכן את אני ישיג לך טלפון קרוב למקום מגורייך הם יכולים גם להסביר לכם ...
יש לי תטלפון של רחובות אם זה קרוב לך אני ירשום לך
היי קרין
אני מחולון
אשמח לטלפון תודה
מעתיקה לך את רשימת הסיניפים ... ואם תירצי פרטים על המכון בבקשה זה האתר שלהם : http://www.shifra.co.il/ רחובות: רח' עזרא 4 קומה א' 08-9315756 (מפה)
ראשון לציון: ז'בוטינסקי 65 מרכז כרמית 08-9315756 (מפה)
אשדוד: רח' הבנים 1 מרכז הקריה: 08-9315756 (מפה)
באר שבע: שדרות רגר 28, בית השתתפויות ונכסים 08-9315756 (מפה)
מודיעין: מרכז בריאות האישה מכבי תלתן 3 מודיעין 08-9737640 (מפה)
בני ברק: בית הרופאים חזון איש 19 בני ברק 03-6165828 (מפה) את רשימת הסניפים בהצלחה - אם יש לך שאלות בכייף
תודה רבה רבה!!!!
היי, הקונדום נקרא קונדום הלכתי- אין בו קוטל זרע, ומבחינתכם זה הכי טוב (לדעתי גם יותר טוב מאוננות ) כי כל הזרע יוצא לקונדום , לא מתפספס שום טיפה