זקוקה לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אנחנו מנסים להיכנס להריון כ- 6 חודשים ללא הצלחה...
    הבעיה שלי שמאז שהתחלנו לנסות אני מקבלת מחזור מוזר
    הוא מתחיל בכתמים חומים רק בניגוב במשך כ- 5 ימים ורק אחר כך יש דימום שנמשך כ- 6 ימים כך שבסה"כ יש לי שבוע וחצי מחזור ולפעמים יותר
    אני לא יודעת ממתי לחשב את הביוץ
    אני מרגישה שיש לי בעיה אבל הרופאים לא כ"כ מתייחסים אליי
    הם לא מתייחסים ברצינות למי שלא מנסה כבר שנה
    האם אני צריכה להתעקש על בדיקות הורמונליות ??
    אני מיואשת... אני שונאת חוסר וודאות ..
8 תגובות
עמוד 1
  • היי....
    אני חושבת שכן את צריכה להיתעקש לעשות בדיקות אני מציע גם לבקש לעשות מעקב זקיקים כדי שתוכלי לדעת מתיי הביוץ שלך זה יכול לעזור
    לילי
  • אני חושבת שכן את צריכה להתעקש
    יתכן שעקב הדימום המוגבר את מפספסת את ימי הביוץ שלך
    וחוץ מזה אם זה לא היה לך בעבר והתחיל רק לאחרונה אני חושבת שכדאי לבדוק .
    אני התעקשתי לפני שהתחלנו לנסות לעשות את כל הבדיקות ולראות שהכל אצלי תקין

אם הרופא שלך לא מתייחס ברצינות תחליפי רופא

שיהיה המון בהצלחה

הלן
  • בדר"כ רופאים שולחים לעשות בדיקות הורמונאליות כשמתחילים לנסות להיכנס, ככה זה היה אצלי.
    תבקשי ממנו פרופיל הורמונאלי, זה דבר ראשון ככה שיהיה לך מושג לגבי ערכי ההורמונים שלך...
    לגבי מעקב זקיקים, הם לא ממהרים לשלוח, בטח לא מישהי שמנסה חצי שנה, את צריכה לומר שאת מנסה לפחות 10 חודשים כדי לקבל הפניה.
    ודבר אחרון, המחזור שלך נחשב מהיום הראשון של דימום ממש ולא כתמים, יש הרבה בנות שמתחיל אצליהם בהכתמות כמה ימים לפני הדימום, ויש כאלה שלא. לא רואה בזה שום דבר חריג...
  • אני מציעה לך לנסות גם ערכת ביוצית שתגיד לך מתי את מבייצת
    יכול מאד להיות שהביוץ יוצא ממש יום אחרי המחזור כי הוא ארוך אצלך

את יכולה לסחוט לימון במים ולשתות כמה כוסות כאלה ביום, זה יכול לקצר קצר את הדימום
    חוץ מזה, כמה ימים המחזור שלך סה"כ? אצלי היה 26 ימים ואז יצא שהביוץ יצא דווקא ביום ה-11, כלומר אם הייתי שומרת נידה לא הייתי מצליחה להיכנס

במקרה שאת שומרת ואכן הביוץ יוצא בנידה, תבקשי מהרופא כדורים שידחו את הוסת
    בהצלחה רבה
  • קודם כל בלי לחץ... זה מיותר ולא עוזר...
    דבר שני, יש מספר אפשרויות:
    1. לבקש בדיקות הורמונליות שעושים אותן בין היום ה- 3-5 לוסת.
    2. לבקש מעקב זקיקים - מומלץ ביותר למי שלא יודעת מתי הביוץ..
    3. לנסות ערכות ביוץ למרות שאני ממש לא הסתדרתי עם זה....
    והכי חשוב להרגע - אני יודעת מה אני אומרת לך... הייתי שם בלחץ הנוראי והמשתלט הזה...
    בסוף תהיי בהריון... אני בטוחה ומאמינה בכך!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• שאלה קצת לא קשורה....
    איך אתן עושות את החתימה הצבעונית המדהימה עם היצורים שקופצים והצבעים המתחלפים.... אני גם רוצה....

מור
  • יש בשימושון הסבר עם אתרים - זה פשוט... אם תסתבכי אעזור לך.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• פתאום שמתי לב שהסירו את השימושון מהפורום הזה....
    קבלי קישור:
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=219475

בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה