חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני חדשה בפורום ויש לי כמה שאלות לבקיאות שבינכן..
    אני בת 29 נשואה כבר שלושה חודשים ומרגע שהתחתנו, אנו מנסים להיכנס להריון...עד כה ללא הצלחה...
    אני לא בקיאה כל כך בנושא הביוץ.. בכל אתר אינטרנט כתוב משהו אחר וזה כל כך מבלבל...
    אני לא מבינה מתי תקופת הפוריות בדיוק - כמה ימים לפני הביוץ מומלץ לקיים יחסים והאם גם אחרי הביוץ כדאי?
    קיבלתי היום מחזור - 2.7 והמחזור שלי סדיר מדי 29 יום..מתי הביוץ שלי?

תודה ובהצלחה לכולנו...
3 תגובות
עמוד 1
  • הייי קודם כול ברוכה הבא ושהות קצרה

הדבר הראשון שכלנו טובות בלהמליץ וקשה לבצע זה להיות רגועות ולהישתדל שלא לחשוב על זה יותר מדיי ולגבי הביוץ שלך ע"פ מחשבון הביוץ של האתר :
    תחילת תקופת הפוריות הצפויה שלך היא:

תחילת תקופת הפוריות שלך
    יום רביעי, ה-13 ביולי, 2011.
    תאריך הביוץ הצפוי שלך הוא:
    יום ראשון, ה-17 ביולי, 2011.

סיום תקופת הפוריות הצפויה שלך היא:
    יום שלישי, ה-19 ביולי, 2011.

שיהיה בהצלחה
    לילי
  • תספרי ב14 יום לפני המחזור הבא שלך! בערךך ביום הזה..זה הביוץ..!!! או שתקני ערכת ביוץ ביתית של שתן..או שתלכי לרופא למעקב זקיקים בהצלחה מאמי

מה
  • ברוכה הבאה!!!

בנוסף למה שרשמו לך הבנות, יש באתר מצד שמאל מחשבון ביוץ.

אני יכולה להציעה לך לקיים יחסים במשך החודש יום כן יום לא ובזמן הביוץ כל יום (שלושה ימים לפני הביוץ, ביום הביוץ ויומיים אחרי הביוץ).

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה