רוצה לשתף ולשאול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בביקור משפחתי, ביקשתי מדודה שלי להציץ על רוני, לבדוק, כי הזחילה שלה נראתה לי מעט משונה...
    דודה שלי היא רופאת ילדים עם התמחות בהתפתחות הילד, ומבדיקה קצרה עלה שיש לרוני טונוס שרירים גבוה.
    אני מבינה שבעזרת פיזיוטרפיה מטפלים, אבל מי יכולה לספר לי קצת יותר?
    אני בסרטים כי רוני נולדה בשבוע 38, אחרי זירוז, כי לא הייתה גדילה משבוע 36. זה לא מצב תקין ויכול להשפיע על ההתפתחות.

זה ועוד זה. קיצור, אני לא שקטה
5 תגובות
עמוד 1
  • הי,

אני לא חושבת שיש לך מה להיכנס ללחץ יותר מידי, לאחיינית שלי היה, היא טופלה בפיזיוטרפיה, הסבירו להם איזה תרגילים לעשות איתה וזה עבר לה, עכשיו היא בת ארבע ואין הבדל בינה לבין ילדים אחרים בגילה.

אנחנו נמצאים גם בטיפול של פיזיוטרפיה עם הקטנה(מסיבה אחרת) ואני יכולה לספר לך שזה נחמד, הקטנה אוהבת את התרגילים והצומי, זה בסה"כ משחקים בשבילה, נכון שחלק מהתרגילים מעצבנים אותה, אז אנחנו עוזבים את זה וחוזרים לזה אחרי שנרגעת.

שיהיה בהצלחה

• היי מיכל

קודם כל טוב ששמת לב שמשהו נראה לך מוזר, שונה. ואיזה כיף שיש לך דודה שהיא רופאת ילדים .

רום אופיר נולדה בדיוק הפוך, עם טונוס שרירים נמוך וגם אנחנו הלכנו איתה לפיזיו'. להגיד לך שזה מה שעזר, אני לא יודעת . בכל אופן, אני מניחה שאם תלכו יתרגלו איתה ויתנו לכם תרגילים לעשות בבית.

אם היא היתה ממש תינוקת הייתי אומרת לך כמה דברים שאני זוכרת מהלימודים, אבל לצערי אני לא בעניינים כבר תקופה וכאשר לא מתרגלים לא זוכרים.

אם את רוצה, אני יכולה לחפש בחומר שלי דברים שרלוונטים לגיל שלה.

בכל אופן, גם adida עוסקת בתחום וייתכן שתוכל לעזור לך (תנסי בפייסבוק)

והעיקר, טוב שאת ערנית

נשיקות לקטנה ולילה טוב

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא מבינה בדברים כאלה
  • גם לאמילי היה טונוס מעט גבוה, היינו אולי 3 פעמים לקבל הדרכה וזהו-עבר.
    בגיל של רוני זה הזמן האידאלי לאבחון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה