תוצאות של מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום שוב במעקב זקיקים ואמרתי לטכנאית שממש חשוב לי שהשאיבה תהיה רק בסופש כדי שבעלי בעזרת ה׳ יוכל להיות איתי בשאיבה
    היא אמרה לי שהזקיק הכי גדול הוא 18 וכל השאר 17 16 15 14 שאלתי אותה אם כשיש זקיק אחד של 18 עושים שאיבה היא אמרה שמה פתאום והוא צריך לגדול לפחות ל20 וגם כל הקטנים צריכים לגדול. הרירית עצמה היא 10.

מה דעתכן בערך לפי התוצאות שלי השאיבה תהיה אחרי יום שלישי? מקווה שכן והתפילות שלי יתגשמו אשמח אם תרגיעו אותי

תודה ושיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות!
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי התזמון של השאיבה, אבל מקווה שיסתדר לך.
    בכל מקרה תשאלי את הרופא ותסמכי על הזמנים שהוא אומר, אפילו אם זה לא מסתדר לך, כי הזמן המדויק חשוב.

• הזקיקים גודלים בכל יום ב1 - 1.5 מ"מ בערך אז לפי זה את יכולה לעשות חישוב פחות או יותר..
    נראה לי שהיא תצא לך אחרי יום שלישי

בהצלחה
  • היי
    אני גם בערך באותו מצב כמוך...מזריקה מנוגון(כבר הפסקתי לספור כמה ימים עברו)
    היום נצפו בשחלה אחת זקיקים -19,17,16 ועוד קטנים
    ובצד השני -16 ועוד קטנים ...
    אני גם מתה כבר כשיגיע השאיבהההההההההה
    אוף כבר אין לי סבלנות!!!
    הבנתי שהבן זוג חייב להיות בשאיבה לא???
  • לקראת סופ"ש נשמע לי הגיוני - נקווה שילך בדיוק לפי מה שאת רוצה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה