מעקב זקיקים אחרי זריקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות.. שבוע טוב וחודש טוב.. היה ראש חודש.. אז ככה אחרי זריקות של 5 ימים מימון 50 ליום של פיורוגון מעקב זקיקים ראשון ניצפו‏ ‏6‏ ‏זקיקים.. 2 בגודל 13 3 בגודל 10 אחד 12 ועוד אחד 11.. עובי רירית 11. מה אתן אומרות על זה‏?‏
8 תגובות
עמוד 1
  • נשמע טוב (גם הרירית יפה)
    את צריכה להזריק עוד יום-יומיים?

• אלה תוצאות טובות אבל את תצטרכי בטח להמשיך להזריק עוד יום יומיים

בהצלחה
  • עכשיו התקשרה האחות אומרת שלפי הבדיקת דם כבר בייצתי‏!‏זה פשוט לא הגיוני כבר‏!‏ רמת פרוגסטון 5 שזה אומר עבר הביוץ.. אני כבר מיואשת.. תיעצו לי ותעודדו..

• זה בוודאות שבייצת?
    אולי עדיף שתדברי עם הרופאה ולא האחות

את ובעלך קיימתם יחסים בימים האלו?
  • רק היום אני טובלת..אני גם לא הבנתי איך זה יכול להיות.. מה נראה לך אם מי אני יכולה להתייעץ‏?‏ כי במרפאה שלי בסורוקה אין אם מי לדבר..

• תנסי לבקש לדבר עם הרופאה, או רופא פוריות אחר.
    את יכולה גם בפורום לכתוב לדר' ישי, אולי זה כבר לא רלוונטי לחודש הזה אבל לפחות תדעי מה הסיבה לביוץ המוקדם.

את בתהליכי הפריה או הזרעות?
  • לא זה ולא זה.. אני רק בזריקות הורמונים..שיהיה ביוץ.. אני באמת אפנה לד‏"ר רק באיזה פורום זה נמצא?‏

• בפורום פוריות
    תכתבי לו הודעה מפורטת עם התוצאות והוא יענה לך
    הוא בדר"כ עונה כל יום בשעות הערב לשאלות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה