כמו שיותר תגובות יעזרו לי בבקשה תרגיעו אותי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

מישהי כתבה כאן משהו שממש דומה למקרה שלי בנות בבקשה אני צריכה כמה שיותר תגובות כדי לדעת!!!!

המחזורים האחרונים שלי הם נעים בערך בין 28 או 29 יום. מה שאומר שהביוץ אמור להיות בערך ביום ה-14 לא ??!! נראה לי שאחרי ההפלה ה-
3 תגובות
עמוד 1
  • אכן כך, המחזור נחשב מהיום הראשון של דימום ממש, ולא שלא הכתמות.
    זה בעייתי אם הביוץ שלך יוצא ביום ה-14, כי את מפספסת כנראה...
  • אשרייך! את יודעת מזה לטבול בערב שבת קודש??!!
    הנשמות הכי טהורות וגבוהות יורדות בערב שבת.. משמע = מתכננים לכם משמיים ילד צדיק

ולגבי הנושא של הביוץ- אני בדיוק באותה סירה איתךעם כל עניין הכתמים... קבעתי תור לרופאת נשים לבקש מעקב זקיקים...
    ולביביסיטר יש לי פתאום רעיון- את יכולה להגיד לה שאת צריכה ללכת לעשות חסד עם מישהי שמחכה לך ... ותכווני בליבך על הבלנית שאת מזכה אותה לקחת חלק במצווה כל כך גדולה (על מנת שלא יצא שאת משקרת)

בע"ה בשורות טובות
  • בס"ד

SHOSI למה?!?! אני טובלת ביום ה-12 ואז אנחנו עובדים יומיים !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה